- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"XML-ben kapom vissza a választ"
DOMDocument
http://php.net/manual/en/class.domdocument.php"Represents an entire HTML or XML document; serves as the root of the document tree."
SimpleXML
http://php.net/manual/en/book.simplexml.phpSzerk.:
Ja, hoppá, most látom, hogy az előttem belinkelt ibm.com-os cikkben pont ezeket tárgyalják ki elég jól.(#14378) Petyyyyy
A körforma eleve elég problémás. Szerintem ezt csak valami egymás fölé való helyezős trükközéssel lehetne megoldani, most hirtelen nem tudom, hogyan, vagy pedig valami JavaScript-library segítségével.
Javaslom, kérdezd meg a Weblapkészítés topicban is, hátha tudnak rá mondani valamit, főleg, hogy ez már nagyon nem PHP-s témakör. Habár az is igaz, hogy lehet, hogy PHP-ban is van megoldás rá.
Esetleg ha tudsz angolul, még Stack Overflow-n is megkérdezhetnéd, belinkelve az eddigi megoldást, ott egész biztosan tudnak mondani valami frankót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-roller topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest