- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na nehogy már az jöjjön ki az egészből, hogy ti csináljátok jól, mert szétszarjátok a kódotokat, nekem meg túl nagy elvárásom van, hogy egy tömb az maradjon tömb, és ne legyen már hirtelen belőle integer...
"Tudom és értem miért kell okosan kódolni, de azért a php legnagyobb előnyéből ne csináljunk már hátrányt."
Szerinted komolyan az a legnagyobb előnye a PHP-nek, hogy egyetlen változóba beletömködhetsz BÁRMILYEN típusú elemet? Hát ez elég sajnálatos, ha így látod."nem szoktam gányolni"
Hát az előbb mondtad, hogy szoktál, sőt, kifejezetten szereted ugyanazt a változót felhasználni tömbre, objektumra, stringre, jó az vidékre!"engem nem zavar ha egy tömbbe stringet teszel"
Egy tömbbe nyugodtan kerülhet string, azzal nincs is baj, például
$en_tombom = array('valami');
tessék, van benne egy string, és ebben még semmi gányolás nincs.Mutatok példát, ami már a gányolás netovábbja:
$en_tombom = array('valami');
fuggvenyhivas_tombot_varok($en_tombom);
$en_tombom = 123;
fuggvenyhivas_integert_varok($en_tombom);
Valóban gyönyörű.
Új hozzászólás Aktív témák
- CRUCIAL 32GB DDR5 5600MHz CL46
- RTX 4060TI (Garanciás)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest