Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Azóta változott ez az FB-s cucc, meló helyen 1 hónapja én is szívtam vele rendesen, valamilyen access_token-t is át kell adni az FB-nek ahhoz, hogy lekérdezen adatokat.
De az access token-ek generálása hogyan történik passza, mert a weboldalnak volt több (tesztelő, éles, régi...
) fb appja, és ahhoz access_token-ek, és volt amelyik például mindent lekérdezett babán, csak mondjuk az eseményeknél az időket nem tudta, a másiknál meg ez vagy azt nem kérte le normálisan belőle...Én elsőkörben erre gyanakodnék, hogy az access_token-n nem az igazi, ha te lépsz be a developers.facebook.com-ra és a graph api segítségével kérdezzel le, akkor full eredményt kapsz? (olyankor az FB automatikusan ad egy ideiglenes teljes körú access_token-t)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Kissé sérült iPhone XR
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) fb appja, és ahhoz access_token-ek, és volt amelyik például mindent lekérdezett babán, csak mondjuk az eseményeknél az időket nem tudta, a másiknál meg ez vagy azt nem kérte le normálisan belőle...