Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Joggal. A supportjuk legalábbis katasztrófa. Én leveleztem párat egy ügyintézővel (elég gonosz lenne, ha beírnám ide a nevét
), és kifejezetten bunkó paraszt stílusa volt. Még neki állt feljebb, amikor nem teljesítettek valamit, amit vállaltak - konkrétan a rendelkezésre állással (volt, hogy órákra elment az oldal) és egy nameservercím-átirányítással volt probléma, és a reakció az volt, hogy ha nem tetszik, akkor válthatok szolgáltatót, és kábé menjek az anyámba. Persze akkor is vitatkozott az a f@sz, amikor később kiderült, hogy nekem van igazam. Hát gratulálok nekik, hogy így akarnak megtartani egy ügyfelet...
Ja, és a hivatkozási alap röviden összefoglalva: "ingyenesek vagyunk, tehát fogd be a pofád".(#7419) Speeedfire : majdnem egyszerre írtunk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Beszámítás! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és kifejezetten bunkó paraszt stílusa volt. Még neki állt feljebb, amikor nem teljesítettek valamit, amit vállaltak - konkrétan a rendelkezésre állással (volt, hogy órákra elment az oldal) és egy nameservercím-átirányítással volt probléma, és a reakció az volt, hogy ha nem tetszik, akkor válthatok szolgáltatót, és kábé menjek az anyámba. Persze akkor is vitatkozott az a f@sz, amikor később kiderült, hogy nekem van igazam. Hát gratulálok nekik, hogy így akarnak megtartani egy ügyfelet...