- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór #6318 üzenetére
Ja, az ötleted jó a noscript áthelyezésére, pl. milyen jó lenne erre JavaScript használata.
Igen, én is úgy csinálom, hogy megírom először teljesen JS nélkül működőképesre az oldalt, és csak azután módosítgatom az oldalt úgy, hogy AJAX-szal is működjön. Természetesen pluszmunka, de szerintem a használhatóság miatt megéri. Pl. amikor egy form-ot küldök el, akkor engem felhasználói szemmel nagyon szokott zavarni a teljes oldal-újratöltődés. Minek, amikor csak pár adatot küldök át (ha épp nem fájlfeltöltésről beszélünk, ott felőlem lehet újratöltődés, bár a Flash-es vagy iframe-es megoldás itt is sokkal szebb) - az adatok fogadásáig meg megjelenítek egy forgolódó kis ikont, hogy a felhasználó azért tudjon róla, hogy valami tényleg történik a háttérben.
Tipikus példa lehet akár a stack overflow.Tele van JavaScriptes, AJAX-os megoldásokkal, és épp ezért kényelmes a használata. Ezért mondom azt, hogy manapság az igazán modern honlapok esetén elkerülhetetlen, vagyis inkább szükséges az AJAX használata - pusztán a felhasználói élmények növelése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest