- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór #6318 üzenetére
Ja, az ötleted jó a noscript áthelyezésére, pl. milyen jó lenne erre JavaScript használata.
Igen, én is úgy csinálom, hogy megírom először teljesen JS nélkül működőképesre az oldalt, és csak azután módosítgatom az oldalt úgy, hogy AJAX-szal is működjön. Természetesen pluszmunka, de szerintem a használhatóság miatt megéri. Pl. amikor egy form-ot küldök el, akkor engem felhasználói szemmel nagyon szokott zavarni a teljes oldal-újratöltődés. Minek, amikor csak pár adatot küldök át (ha épp nem fájlfeltöltésről beszélünk, ott felőlem lehet újratöltődés, bár a Flash-es vagy iframe-es megoldás itt is sokkal szebb) - az adatok fogadásáig meg megjelenítek egy forgolódó kis ikont, hogy a felhasználó azért tudjon róla, hogy valami tényleg történik a háttérben.
Tipikus példa lehet akár a stack overflow.Tele van JavaScriptes, AJAX-os megoldásokkal, és épp ezért kényelmes a használata. Ezért mondom azt, hogy manapság az igazán modern honlapok esetén elkerülhetetlen, vagyis inkább szükséges az AJAX használata - pusztán a felhasználói élmények növelése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest