Hirdetés
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
"Amúgy én úgy szoktam csinálni, hogy minden projektnek létrehozok egy-egy apache VirtualHost-ot, projektneve.local néven, megfelelő DocumentRoottal, és ezt felveszem a /etc/hosts-ba is. Innentől külön domainen futnak, elkerülve például az ilyen problémákat."
A számból vetted ki a szót
Pont ezt akartam javasolni, még csak a múlt hónapban csináltam meg, azóta már csak így használnám, ezerszer kényelmesebb, mint a korábbi megoldás, amikor a localhostnak megfelelő könyvtárba pakoltam mindent, azonbelül is külön könyvtárakat kellett létrehozni a projekteknek, annál többet bepötyögni a böngésző címsorába, stb., szóval több szempontból is nagyon macerás.
Így meg teljesen egyedi neveket tudok létrehozni, és oda állítom be az elérési útjukat, ahová csak akarom.
Kezdetben próbálkoztam azzal is, hogy különböző portszámokhoz rendeltem a localhoston belül az egyes projekteket, aztán gyorsan rájöttem, hogy az megint macera (pl. nem túl beszédes a neve annak, hogy http://localhost:1234).
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Neumann NDH 20 Prémium fejhallgató
- NuPhy Air75 V3 ISO (DE) fekete ajándék extra magyar kupak szettel
- Monsgeek m1v5 + Weikav Stars21 numpad - Outemu Silent switch - PBT HUN keycap
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pont ezt akartam javasolni, még csak a múlt hónapban csináltam meg, azóta már csak így használnám, ezerszer kényelmesebb, mint a korábbi megoldás, amikor a localhostnak megfelelő könyvtárba pakoltam mindent, azonbelül is külön könyvtárakat kellett létrehozni a projekteknek, annál többet bepötyögni a böngésző címsorába, stb., szóval több szempontból is nagyon macerás.