Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
PazsitZ
üzenetére
üdv
tudtommal nem.
nem módosítom sehol, bár egy hibát találtam, de akkor mindenhol el kellett volna hasalnia
ugyanazon domain, csak alkönyvtárban
amikor nem új fülön/ablakban nyitom, sokkal biztosabb, de még self esetén is sikerült olyat találni, ahol nem futott leezzel nyitok:
<?php
session_start();véletlen a kommunikáló fileban (flash><php) a session start előtt hívtam meg a kapcsolat.php-t, ami megnyitja az adatbázist, és ugyan smemit nem ír a kimenetre, de megszűri a post, get, request változót.
elvileg ezzel a session-t nem írhatja át, mert a request tömb tartalmazza asession adatokat, de a request["id"] átírása nem befolyásolja a session["id"] változót, és nincs kiprintelés sem, azért megcseréltem, illetve kézzel is átadom a session id-t, biztos ami biztos.<a href=newflash2/index.php?".session_name()."=".session_id().">Belépés<br>
aztán kiderül.
fileba logol, majd meglássuk, mi történik
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Eladó NAS HDD - WD Red 8TB 3.5" 5400rpm 256MB SATA3 (WD80EFAX)
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- AJAZZ AK820 PRO Billentyűzet
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi