- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
PazsitZ
üzenetére
üdv
tudtommal nem.
nem módosítom sehol, bár egy hibát találtam, de akkor mindenhol el kellett volna hasalnia
ugyanazon domain, csak alkönyvtárban
amikor nem új fülön/ablakban nyitom, sokkal biztosabb, de még self esetén is sikerült olyat találni, ahol nem futott leezzel nyitok:
<?php
session_start();véletlen a kommunikáló fileban (flash><php) a session start előtt hívtam meg a kapcsolat.php-t, ami megnyitja az adatbázist, és ugyan smemit nem ír a kimenetre, de megszűri a post, get, request változót.
elvileg ezzel a session-t nem írhatja át, mert a request tömb tartalmazza asession adatokat, de a request["id"] átírása nem befolyásolja a session["id"] változót, és nincs kiprintelés sem, azért megcseréltem, illetve kézzel is átadom a session id-t, biztos ami biztos.<a href=newflash2/index.php?".session_name()."=".session_id().">Belépés<br>
aztán kiderül.
fileba logol, majd meglássuk, mi történik
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi