- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Google Pixel topik
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
látom szokott szó lenni apache .htaccess-ben mod_rewriteos cuccokról namost nekem egy ilyen van most:
RewriteEngine On
RewriteBase /_fs-cms
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*)$ index.php?page=$1 [QSA]ez ugye a www.domainname.hu/blabla-ból csinál egy www.domainname.hu/index.php?page=blabla-t ami jó, viszont felmerült egy webshopnál az, hogy a kategóriákat is az elérési útba kell raknom, s a www.domainname.hu/kategoria/alkategoria/termek-ből kellene nekem ilyen: www.domainname.hu/index.php?page=kategoria/alkategoria/termek
ezt már sikerült elérnem de változott a könyvtár így a nem teljes hivatkozások elromlottak css és egyéb fájlok betöltésénél...
azaz valami olyan kellene, hogy átírja és a bázis könyvtár utánna ne a www.domainname.hu/kategoria/alkategoria legyen hanem a www.domainname.hu ... remélem érthető voltam
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Formula-1
- World of Tanks - OFF topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- ASUS routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Airsoft
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest