Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"A nyelvek kezelését egy nyelvkezelő osztállyal oldom meg, amely a konstruktorában betölti a rendszerben található összes nyelvet."
És ez hogyan történik? Nem úgyszintén adatbázisból való lekérdezés segítségével? Mivel most nem arról az esetről beszélünk, hogy fájlban tárolod ezeket az elemeket, ezért máshogy nem tudom elképzelni ennek a megvalósítását, mint ugyanúgy adatbázisból való lekéréssel - de szólj, ha valami más módszer van rá... -, ebben az esetben meg nem nagyon értem, miért lenne "rosszabb" egy joinolás.
Mondjuk C-ben esetleg valami struktúrában tárolnám el pointerekkel és egyéb mókák segítségével az egyszer már megkapott adatokat, rendezve, és ahhoz nyúlkálnék, de itt egyelőre nem tudom elképzelni a megfelelő megoldást, ha az nem lekérdezés.
Ismét csak azért kérdezem, mert ennek a gyakorlati megvalósítására még elég kevés példát láttam osztályokkal (mondom, az OOP-t még csak most fogom tanulni), nem azért, mert "nem tanították az iskolában"...
Amiket még írtál, nagyon jó és megfontolandó. Már ebből is látszik, mire jó az OOP-szemlélet.

Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó refurbished Dyson V15 detect Absolute porszívó 12 hó garanciával és számlával
- Apple iPhone 11 64 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Pulse GL66 12UEK 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3060 16GB 1TB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 (15akp10), 15,1' 165Hz Oled, Ryzen Ai 7 350, RTX 5050, 32 hónap garanciával, eladó!
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci, Jogtiszta Windows 11
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest