Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igen, így kérem le. Van benne még rendezés, oldalra szűrés, de a lényeg ez.
Az esetek 90%-ában elég, ha az általad írt módon, a legutolsó módosítás adatai megvannak, ha ez elég a megrendelőnek is, akkor meg is vagy. Ha mégsem lenne, akkor beleraksz még egy verzió (int) oszlopot, és egyesével növelgeted, selectben pedig a legnagyobb verziójút kéred.
Az életem egyszerűsítése kedvéért kapcsolótáblákat kivéve szinte mindenhova pakolok auto_inc elsődleges kulcsot, az _i18n táblába kivétel - itt az ős (itt: tibia_news) tábla auto_inc kulcsa és a nyelv együtt a primary key. Ide külön kapcsolótábla nem kell, egyszerű 1:n relációnk van.
Nem értem pontosan ezt a menüpontokhoz azonosítószámot dolgot. Úgy érted, hogy statikusra csinálod, és a főoldal mondjuk az 1, fórum a 2, stb.? Én maradnék ennél, ahelyett, hogy a menüpont nevét használom kulcsként - ki tudja, mikor kell majd átnevezni később, de az id-je nem fog változni.
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest