Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
szevasztok
szeretnék tanácsot kérni tőletek, hogy milyen ingyenes tartalomkezelőt ajánlanátok nekem (joomla, php-nuke, stb...) amivel létretudnék hozni egy komolyabb portált...
régen használtam joomlát és php-nuke-ot, de előbbivel nagyon sokat szívtam, az utóbbi jó volt, de azt vagy 4-5 éve nem használtam így nem tudom, hogy "hol tart jelenleg..."
az elképzelés amiknek meg kellene felelnie..:
- gyors, akár több 100 user esetén is
- olyan plugin(ok)/modul(ok) amivel a userek tudnak feltölteni saját maguknak ezt-azt (videó, képek, mp3-ak)
- webshop
- minden user oldalára lehet írni nyilvános kommentet és privát üzeneteket is lehet könnyedén váltaniehhez mit ajánlanátok, amivel nem szívnék túl sokat, bár tudom, hogy rohadt nagy fába akarom vágni a fejszémet ismételten
remélem érthetően írtam le mindent
segítségeket meg előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest