Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frenky89 #3001 üzenetére
Sziasztok!
Előre bocsájtom teljesen kezdő vagyok a php-hez, a html egy kicsit megy.
Szeretnék készíteni egy weboldalt, de úgy, hogy bizonyos tartalmakat csak regisztrált felhasználók érhessenek el.
Utánanéztem pár letölthető login rendszernek, de számomra túl bonyolultak.Egyet beüzemeltem ami lényegében működik.
Ha helyes felhasználónév/jelszó párost adok meg, akkor kiírja hogy beléptem, tehát ez működik.
Van egy " védet tartalom " link amire ha rákattintok azt írja csak regisztráltnak!
Ha belépek és úgy kattintok kiírja belépve.Kérdésem az lenne, hogyan tudnék úgy megadni védett oldalt, hogy belépés nélkül elérjék?
Mert ahol kiírja, hogy csak regisztráltnak, abban a php-ban print értékkel írja, de ha beleírok a php-fájlba, megjelenik belépés nélkül is.Hálás lennék, ha valaki tudna segíteni.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Vírusirtó topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest