Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
OctoberCMS-ben (Laravel) van egy belongsToMany relation-om collection (kollekció) és product (termék) között. Így viszont az orderBy nem működik. Ahogy utána jártam, azt írják, hogy állítsak be egy bizonyos 'pivotSortable' => 'column' paramétert a relation kapcsolatnál, viszont nekem ennél bonyolultabb a dolog.
Konkrétabban:
DB így néz ki:
Product: mytable_products
Collection: mytable_collections
belongsToMany: mytable_collections_products
Főoldalon összes termék, szűrés lehetőség (ár, sorrend, kategória).
Collection-on belül csak adott termékek jelennek meg (külön aloldalon).
Viszont ahogy az összes listázott terméknél, itt is szeretnék opciót adni szűrésre (a kategória kivételével, mert egy adott collection, egy kategória termékeit tartalmazzák).
A where szűrések működnek, viszont az orderBy nem.Nem igazán értetettem a talált anyagokból, hogy milyen opcióim vannak a sorrendezésre. Próbáltam a termék minden oszlopát beadni tömbként a 'pivotSortable' paraméterhez, nem nem értelmezi. Nem áll össze a fejemben, hogy ennél a lekérdezésnél mégis milyen kapcsolatot kéne kialakítani, hogy tudja sorrendezni az adott collection összes termékét pl. ár alapján csökkenőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DAHUA 16GB DDR4 2666 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest