- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
Nem hinném, hogy a kódban van hiba. Ugyanis végig fut hibátlanul, szimplán skippel részeket mivel nem teljesül (üres) a $nodes változó.
Nincs logban, se sehol hiba egyszerűen a query nem találja az elemeket, hiányzik a dom-ból az összes.PHP verziók:
- local 7.4.19
- szerver 7.4.33
.ini ugyan az.Nem hinném, hogy ajax adja hozzá oldal betöltésnél, de még az is lehet. Gondoltam rá, de végülis nem mentem utána.
Mint írtam, postmaster és local is hibátlanul megtalálja az elemeket. Egyedül a szerveren nem jó valami. De kifogytam az ötletekből. Minden leszűkítettem, ez maradt. HTML ami visszaad local, szerver ugyan az, kivéve, hogy a szerveren a nofollow attr elemek hiányoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Rendszergazda topic
- E-roller topik
- Apple Watch
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Windows 11
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- További aktív témák...
- Asus Rog ALLY Z1 Extrem
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest