Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
Nem hinném, hogy a kódban van hiba. Ugyanis végig fut hibátlanul, szimplán skippel részeket mivel nem teljesül (üres) a $nodes változó.
Nincs logban, se sehol hiba egyszerűen a query nem találja az elemeket, hiányzik a dom-ból az összes.PHP verziók:
- local 7.4.19
- szerver 7.4.33
.ini ugyan az.Nem hinném, hogy ajax adja hozzá oldal betöltésnél, de még az is lehet. Gondoltam rá, de végülis nem mentem utána.
Mint írtam, postmaster és local is hibátlanul megtalálja az elemeket. Egyedül a szerveren nem jó valami. De kifogytam az ötletekből. Minden leszűkítettem, ez maradt. HTML ami visszaad local, szerver ugyan az, kivéve, hogy a szerveren a nofollow attr elemek hiányoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- iPhone-t használók OFF topikja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest