Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nincs megállás akkuméretben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Adott egy adatbázis, aminek a tartalmát eredetileg csak 1 db JS-függvénnyel elérve írattam ki (PHP használatával).
Ott bőven elég volt awhile($row = $result->fetch_assoc())
, mert ugye egyesével kiszedett minden sort belőle addig, amíg el nem fogyott. Tökéletesen megfelelt a célnak.Viszont kénytelen voltam módosítani úgy, hogy az első (eredeti) JS-függvény már csak az első pár sort írja ki (jelenleg 4-et), aztán a második (új) JS-függvény feladata pedig az lenne, hogy ahol az első függvény abbahagyta (a példánál maradva ugye az 5. jönne), onnan folytassa a kiírást (szintén 4-esével).
(Infinity scroll-t akarok használni, és ahhoz az kell, hogy előbb legyen annyi elem a képernyőn, hogy lehessen scrollozni (túlnyuljon a kijelzőn - erre állítottam be 4-et, mert az bőven kitölti majdnem 2szer is), aztán jön a 2. szkript, ami pedig a scrollozás mértékében fűzi hozzá a további tartalmat.)Így kétszer is megvan hívva ugyanaz a PHP fájl/kód, ezért jelenleg természetesen előröl kezdi a számozást, tehát a 0. elemtől, kiírja az első 4-et az első függvény miatt, aztán jön az infinity scrollozós szkript, és az is az első 4 elemet írja ki. Aztán scrollozok tovább, és újra az első 4-et.
Nem tudom, hogyan lehetne megoldani, hogy ahol az 1. függvény abbahagyta, onnan folytass a 2. Semmi tapasztalatom nincs ebben.
Keresgéltem, amit találtam, és talán ezt megoldaná az a PHP Session, viszont még a példakódban a példaoldalon sem működik (pedig egy nagyon jó és megbízható oldal, de ez már korábban sem működött nálam), így nem is implementáltam.
Gondoltam rá, hogy esetleg cookie-t kellene használni, de egyrészt sosem használtam még (ez nem gond, megtanulom), másrészt biztosan van egy egyszerűbb megoldás is erre.Remélem, nem túl bonyolultam írtam le, és főleg azt, hogy tudtok segíteni.
Biztos nagyon egyszerű a dolog, csak én nem látom már azt sem, ami a szemem előtt van.Köszönöm!
Még talán az
Include
-ra nézek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- Sorozatok
- A Tremere klánra fókuszál a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 új előzetese
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest