- Redmi Note 13 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Adott egy adatbázis, aminek a tartalmát eredetileg csak 1 db JS-függvénnyel elérve írattam ki (PHP használatával).
Ott bőven elég volt awhile($row = $result->fetch_assoc()), mert ugye egyesével kiszedett minden sort belőle addig, amíg el nem fogyott. Tökéletesen megfelelt a célnak.Viszont kénytelen voltam módosítani úgy, hogy az első (eredeti) JS-függvény már csak az első pár sort írja ki (jelenleg 4-et), aztán a második (új) JS-függvény feladata pedig az lenne, hogy ahol az első függvény abbahagyta (a példánál maradva ugye az 5. jönne), onnan folytassa a kiírást (szintén 4-esével).
(Infinity scroll-t akarok használni, és ahhoz az kell, hogy előbb legyen annyi elem a képernyőn, hogy lehessen scrollozni (túlnyuljon a kijelzőn - erre állítottam be 4-et, mert az bőven kitölti majdnem 2szer is), aztán jön a 2. szkript, ami pedig a scrollozás mértékében fűzi hozzá a további tartalmat.)Így kétszer is megvan hívva ugyanaz a PHP fájl/kód, ezért jelenleg természetesen előröl kezdi a számozást, tehát a 0. elemtől, kiírja az első 4-et az első függvény miatt, aztán jön az infinity scrollozós szkript, és az is az első 4 elemet írja ki. Aztán scrollozok tovább, és újra az első 4-et.
Nem tudom, hogyan lehetne megoldani, hogy ahol az 1. függvény abbahagyta, onnan folytass a 2. Semmi tapasztalatom nincs ebben.
Keresgéltem, amit találtam, és talán ezt megoldaná az a PHP Session, viszont még a példakódban a példaoldalon sem működik (pedig egy nagyon jó és megbízható oldal, de ez már korábban sem működött nálam), így nem is implementáltam.
Gondoltam rá, hogy esetleg cookie-t kellene használni, de egyrészt sosem használtam még (ez nem gond, megtanulom), másrészt biztosan van egy egyszerűbb megoldás is erre.Remélem, nem túl bonyolultam írtam le, és főleg azt, hogy tudtok segíteni.
Biztos nagyon egyszerű a dolog, csak én nem látom már azt sem, ami a szemem előtt van.Köszönöm!
Még talán az
Include-ra nézek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Sorozatok
- Redmi Note 13 4G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő