- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Adott egy adatbázis, aminek a tartalmát eredetileg csak 1 db JS-függvénnyel elérve írattam ki (PHP használatával).
Ott bőven elég volt awhile($row = $result->fetch_assoc())
, mert ugye egyesével kiszedett minden sort belőle addig, amíg el nem fogyott. Tökéletesen megfelelt a célnak.Viszont kénytelen voltam módosítani úgy, hogy az első (eredeti) JS-függvény már csak az első pár sort írja ki (jelenleg 4-et), aztán a második (új) JS-függvény feladata pedig az lenne, hogy ahol az első függvény abbahagyta (a példánál maradva ugye az 5. jönne), onnan folytassa a kiírást (szintén 4-esével).
(Infinity scroll-t akarok használni, és ahhoz az kell, hogy előbb legyen annyi elem a képernyőn, hogy lehessen scrollozni (túlnyuljon a kijelzőn - erre állítottam be 4-et, mert az bőven kitölti majdnem 2szer is), aztán jön a 2. szkript, ami pedig a scrollozás mértékében fűzi hozzá a további tartalmat.)Így kétszer is megvan hívva ugyanaz a PHP fájl/kód, ezért jelenleg természetesen előröl kezdi a számozást, tehát a 0. elemtől, kiírja az első 4-et az első függvény miatt, aztán jön az infinity scrollozós szkript, és az is az első 4 elemet írja ki. Aztán scrollozok tovább, és újra az első 4-et.
Nem tudom, hogyan lehetne megoldani, hogy ahol az 1. függvény abbahagyta, onnan folytass a 2. Semmi tapasztalatom nincs ebben.
Keresgéltem, amit találtam, és talán ezt megoldaná az a PHP Session, viszont még a példakódban a példaoldalon sem működik (pedig egy nagyon jó és megbízható oldal, de ez már korábban sem működött nálam), így nem is implementáltam.
Gondoltam rá, hogy esetleg cookie-t kellene használni, de egyrészt sosem használtam még (ez nem gond, megtanulom), másrészt biztosan van egy egyszerűbb megoldás is erre.Remélem, nem túl bonyolultam írtam le, és főleg azt, hogy tudtok segíteni.
Biztos nagyon egyszerű a dolog, csak én nem látom már azt sem, ami a szemem előtt van.Köszönöm!
Még talán az
Include
-ra nézek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Fogyjunk le!
- 3D nyomtatás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest