Hirdetés
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sketchifun
senior tag
Php alapjai megvannak, OOP annyira azért nem, még az OOP elterjedése előtt foglalkoztam utoljára ezzel.
Az alapvető cél, hogy a saját kis vállalkozásunk ügyviteli szoftverét létrehozzam, azért ezen a nyelven, mert nincs mindig nálunk egy laptop, hogy azonnal bevihessünk vagy kinyerjünk egy adatot. Nyilván azt szeretnék, ha ez a rendszer megcsinálna helyettünk sok mindent.
Alapvetően megtudnám csinálni. Meg is tudom. Sok idő, de biztos hogy megy. Viszont annyi helyről hallom, hogy egy keretrendszer mennyire nagyon sok időt megspórol egy programozónak, hogy mindenképp ki szeretném próbálni. Mostmár van is min kipróbálni, illetve ha minden igaz, időm is marad rá.
Ez a kis rendszer egyébként nem bonyolult, egyszerű, két felhasználós, jogosultsági szintek sincsenek tervben. Mert egyelőre nincsen értelme. De adatbázist építeni kiváló, szóval na. Vannak érvek amellett, hogy miért ez legyen.
Olvasgattam ezt a Laravelt. A dokumentációját is, nem tűnik bonyolultnak, amit látok, akár példákon keresztül, úgy gondolom, értem. Az a baj, ezek alapján, hogy az OOP maradt ki nekem, és ahhoz ez hiányzik.
Lehetséges, hogy később is foglalkoznék a dologgal, akár a programozás, webfejlesztés, akár a mi kis rendszerünk bővítése a cél. Szóval maradnék a Laravel-nél.
Az alapokat, úgy gondolom, nem nehezebb elsajátítani, a messzemenő részleteket pedig van idő akkor magamra szedni, ha szükség is van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Linux Mint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Főleg egyben eladó M.2 NVMe SSD-k (2230, 256GB / 512GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Eladó gyönyörű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest