Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Irtam egy függvényt ami beolvas rekruzívan egy root dirt, és annak almappáit, de itt meg is állt a tudományom, mert a filterezés már nem megy
Azt szeretném elérni, hogy paraméterként átadhassak egy egyserű $filter értéket ( pl: $filter = "*.html" vagy $filter = "index.*" ) és a visszatérési listába csak ezek a fájlnevek kerüljenek. Szóval valami regexpressionos dolog kellene nekem ide ( legalábbis ezt gondolom ), de nem értek hozzá, ha valaki tud egy gyors megoldást erre ossza meg velem, ha nem akkor kénytelen leszek magamtól rájönni 
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- DXRACER Prince L gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt szeretném elérni, hogy paraméterként átadhassak egy egyserű $filter értéket ( pl: $filter = "*.html" vagy $filter = "index.*" ) és a visszatérési listába csak ezek a fájlnevek kerüljenek. Szóval valami regexpressionos dolog kellene nekem ide ( legalábbis ezt gondolom ), de nem értek hozzá, ha valaki tud egy gyors megoldást erre ossza meg velem, ha nem akkor kénytelen leszek magamtól rájönni