- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
PumpkinSeed #16753 üzenetére
Közben agyaltam és az jutott eszembe, hogy biztosan van valami beállítás, megoldás amivel az inputokat le lehet korlátozni, hogy 1bitet vagy 1bájt adatot tároljanak.
Mert abban az esetben, ha mondjuk 1bitet tárolnának (0 vagy 1), akkor kevesebb mint 2kb lenne az adat.
De ha mondjuk 1bájtot akkor is csak 15kb lenne, tehát messze lenne a 2MB-os korlát.
Van egy olyan érzésem, hogy nem is a böngésző, hanem a szerveroldal korlátozza be a dolgot..Hogy a kérdésedre is válaszoljak egy pixel generátor rugalmasságának kibővítése lenne a célom..
Jelen esetben egy 240x64-es grafikus kijelző pixeleit akarom teljes egészében modellezni, úgy hogy az ott elkészített rajzolat vagy, ha jobban tetszik pixel grafika gond nélkül felvihető legyen a kijelzőre.
Tudom, hogy léteznek hasonlók, csak az a baj, hogy az ami nekem kell nem létezik ingyenesben.
Általában a kijelzők többsége, sőt szinte mind alapértelmezetten 8x8 pixelt / karakter-készletet használnak.
(ezzel sincs gond csak marha nagy karakterhézagokat hagynak)
Az én T6963c chippel ellátott GLCD kijelzőm képes a 6x8 pixel / karakter készlet megjelenítésére amivel sokkal barátságosabbak a karakterhézagok.
Nem mellékesen a kisebb karakter nagyobb karakterszámot eredményez egy azon sorban.
Hogy szemléltessem is a dolgot elkészítettem egy kisebb 3 840 pixeles változatot ami remekül működik..
Itt tudod megnézni: ©DPTP 6x8 Pixel kép genrátor... ( T6963c )
Lényegében ugyan ez lenne csak a már említett 15 360 pixelben. (egyébként már ez is kész van csak élesben nem akar működni csak localhost-on)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3196
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest