- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DNReNTi
üzenetére
"hogy fut szolgaltataskent?"
Úgy, hogy nem szolgáltatásként fut...
Egy nagyon egyszerű webszervert például Javában vagy C#-ban is össze lehet dobni elég rövid idő alatt. (Most azért írtam pont ezt a két nyelvet, mert ezekhez aztán tényleg nem kell különösen megerőltetnie magát az embernek, hogy összehozza, meg nem szükséges n+1 library-t keresgélni. Meg azért, mert Javában már szórakoztam ilyennel.
) Szokásos alkalmazásként fut (ergo nem szolgáltatásként, ami felhasználói belépéstől függetlenül is tudna futni), fogadja és feldolgozza a kéréseket.
Most ez csak azért érdekes, mert azért nem akkora mágia, hogy hogyan tud portable módban futkorászni.Hogy érted, hogy hogy kezel aliasokat? URL aliasokra gondolsz? Vagy a VirtualHostokra?
============
(#16410) PumpkinSeed :
Használtam már XAMPP-ot, nem ennyire szenvedős...
============
(#16407) honda 1993 :
Az ilyen szintű türelmetlenség valóban nem nagy erény egy fejlesztőnél. Már feltettem a költői kérdést a másik topicban, mit csinálsz majd, amikor ennél sokkal komplexebb problémákat kell megoldani, meg ennél milliószor bonyolultabb dokumentációkat kell olvasni,hogy megértsd valaminek a működését, és hogy tudj is fejleszteni hozzá? (Mondjuk egy keretrendszer, egy API, egy library vagy akármicsoda.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) Szokásos alkalmazásként fut (ergo nem szolgáltatásként, ami felhasználói belépéstől függetlenül is tudna futni), fogadja és feldolgozza a kéréseket.