Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DNReNTi
üzenetére
"hogy fut szolgaltataskent?"
Úgy, hogy nem szolgáltatásként fut...
Egy nagyon egyszerű webszervert például Javában vagy C#-ban is össze lehet dobni elég rövid idő alatt. (Most azért írtam pont ezt a két nyelvet, mert ezekhez aztán tényleg nem kell különösen megerőltetnie magát az embernek, hogy összehozza, meg nem szükséges n+1 library-t keresgélni. Meg azért, mert Javában már szórakoztam ilyennel.
) Szokásos alkalmazásként fut (ergo nem szolgáltatásként, ami felhasználói belépéstől függetlenül is tudna futni), fogadja és feldolgozza a kéréseket.
Most ez csak azért érdekes, mert azért nem akkora mágia, hogy hogyan tud portable módban futkorászni.Hogy érted, hogy hogy kezel aliasokat? URL aliasokra gondolsz? Vagy a VirtualHostokra?
============
(#16410) PumpkinSeed :
Használtam már XAMPP-ot, nem ennyire szenvedős...
============
(#16407) honda 1993 :
Az ilyen szintű türelmetlenség valóban nem nagy erény egy fejlesztőnél. Már feltettem a költői kérdést a másik topicban, mit csinálsz majd, amikor ennél sokkal komplexebb problémákat kell megoldani, meg ennél milliószor bonyolultabb dokumentációkat kell olvasni,hogy megértsd valaminek a működését, és hogy tudj is fejleszteni hozzá? (Mondjuk egy keretrendszer, egy API, egy library vagy akármicsoda.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Asztalos klub
- Pánik a memóriapiacon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Lézervágás és gravírozás (rétegelt lemez és kraftkarton)
- Xiaomi Pad 5 6/128 GB
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- MSI GF66 gamer laptop - i7-11800H, RTX 3070, 32GB RAM, 1TB SSD, Win11
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- HP Omen gamer szék Citadel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Szokásos alkalmazásként fut (ergo nem szolgáltatásként, ami felhasználói belépéstől függetlenül is tudna futni), fogadja és feldolgozza a kéréseket.