- iPhone topik
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
tothjozsi96 #16182 üzenetére
Ez a könyv kérdés szerintem mindig szubjektív, eleve attól is függ most milyen szinten állsz, mit szeretnél megtanulni. Az hogy én nem kezdenék bele, nem azt jelenti, hogy tele van hülyeséggel a könyv. A könyvekből szerintem maximum gondolkodásmódot lehet elsajátítani, nincs olyan, hogy jó tananyag, mert minden egyes program más. Webalkalmazásokra ez pedig fokozottan igaz. Programozásban egyetlen jó tanulási módszer van: a gyakorlás. Természetesen kell egyfajta látásmód, egy bizonyos nyitottság és az alapok, valamit programtervezési minták ismerete. De egyetlen könyvtől se várd el, hogy miután elolvastad a 400 oldalt, te, vagy bárki megír egy e-bank felületet.
Menj el a boltba, lapozz bele, ha úgy látod tudsz tanulni belőle, mond számodra új dolgokat, akkor megéri, és számodra jó könyv.
De hogy a kérdésre válaszoljak: Nem, nem tudok könyvet ajánlani, őszintén szólva, programozás témában még egyet nem olvastam el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Hobby elektronika
- Milyen program, ami...?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- PfSense Mini ITX Tűzfal Szerver
- Új Lenovo ideapad V17 Multimédiás"Kis Gamer"Laptop 17,3" -30% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ASUS GeForce RTX 3060 12GB OC Edition
- Dell ReadyRails 2U PowerEdge R520 & R720 Szerverhez
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató! Fekete, Fehér!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest