Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Ez a könyv kérdés szerintem mindig szubjektív, eleve attól is függ most milyen szinten állsz, mit szeretnél megtanulni. Az hogy én nem kezdenék bele, nem azt jelenti, hogy tele van hülyeséggel a könyv. A könyvekből szerintem maximum gondolkodásmódot lehet elsajátítani, nincs olyan, hogy jó tananyag, mert minden egyes program más. Webalkalmazásokra ez pedig fokozottan igaz. Programozásban egyetlen jó tanulási módszer van: a gyakorlás. Természetesen kell egyfajta látásmód, egy bizonyos nyitottság és az alapok, valamit programtervezési minták ismerete. De egyetlen könyvtől se várd el, hogy miután elolvastad a 400 oldalt, te, vagy bárki megír egy e-bank felületet.
Menj el a boltba, lapozz bele, ha úgy látod tudsz tanulni belőle, mond számodra új dolgokat, akkor megéri, és számodra jó könyv.De hogy a kérdésre válaszoljak: Nem, nem tudok könyvet ajánlani, őszintén szólva, programozás témában még egyet nem olvastam el.

Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Menj el a boltba, lapozz bele, ha úgy látod tudsz tanulni belőle, mond számodra új dolgokat, akkor megéri, és számodra jó könyv.