- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
tothjozsi96 #16182 üzenetére
Ez a könyv kérdés szerintem mindig szubjektív, eleve attól is függ most milyen szinten állsz, mit szeretnél megtanulni. Az hogy én nem kezdenék bele, nem azt jelenti, hogy tele van hülyeséggel a könyv. A könyvekből szerintem maximum gondolkodásmódot lehet elsajátítani, nincs olyan, hogy jó tananyag, mert minden egyes program más. Webalkalmazásokra ez pedig fokozottan igaz. Programozásban egyetlen jó tanulási módszer van: a gyakorlás. Természetesen kell egyfajta látásmód, egy bizonyos nyitottság és az alapok, valamit programtervezési minták ismerete. De egyetlen könyvtől se várd el, hogy miután elolvastad a 400 oldalt, te, vagy bárki megír egy e-bank felületet.
Menj el a boltba, lapozz bele, ha úgy látod tudsz tanulni belőle, mond számodra új dolgokat, akkor megéri, és számodra jó könyv.
De hogy a kérdésre válaszoljak: Nem, nem tudok könyvet ajánlani, őszintén szólva, programozás témában még egyet nem olvastam el.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Star Wars Jedi: Fallen Order (PC, PS4, XO)
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Gitáros topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Béta iOS-t használók topikja
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest