- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
moltam88 #15335 üzenetére
Na ja, én is ilyen esetekre gondoltam, amikor írtam, hogy nem triviális feladat a címre regexpet írni; nem beszélve a felhasználói hibázásokról. Persze az ideális eset, ha már eleve bevitelkor validálásra kerülnek a címek, de egy Excel-fájlnál ez nyilván nem téma.
A legjobb regexp-összepakoló és -értelmező, amivel eddig találkoztam - bár offline -, az a RegexBuddy (http://www.regexbuddy.com/).
Amikor egy komplexebb regexppel találkozol, csak bedobod, és ez lebontja neked szépen. Igen sokat segít, ha nincs kedved gondolkozni, és kinek van kedve gondolkozni, ha nem muszáj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Egérpad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- GPU órajele, Memória órajele nyugalmi állapotban maximum (RTX3080TI)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Igen komolynak látszó tapipad fortyog a Hyper boszorkánykonyháján
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest