Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Szereztünk három fotót a Honor Magic8 Lite-ról, mutatjuk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
Sziasztok! A vizsgaidőszak leteltével nekiálltam befejezni és egy kicsit áttúrni az oldalamat jobbá és átláthatóvá. Lenne egy kérdésem amiről azt gondolom hogy a google részére nem tudnám megfogalmazni.
Van egy dolog amit úgy hívnak hogy polimorfizmus, ez az én értelmezésem szerint arra jó, hogy lehet több azonos nevű függvényem eltérő paraméterlistával. Az én esetemben vannak függvények azonos névvel új létrehozásra valamint módosításra, az eltérés annyi, hogy szerkesztés esetén szerepel a paraméterlistában egy $_GET['id'], triviálisan az adott rekordra vonatkozóan.
A kérdés pedig az lenne hogy a switch vezérlő szerkezet case ágában szükséges-e a függvényhívás előtt megvizsgálni azt hogy a GET tömbnek van-e id eleme és eszerint a megfelelő függvényt meghívni, vagy pedig egyszerűen attól függően hogy létezik-e id elem a megfelelő függvény fog futni?
Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sorozatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest