Hirdetés
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Üdv!
Van egy weboldal, aminek a HTML forrását fel kellene használnom egy feladathoz (egy elemzést kellene bizonyos részein végigfuttatni). Próbáltam PHPban feldolgozni, de sajnos nagyon sok hibát kaptam
(csak HTMLként szerettem volna betölteni)
Kipróbáltam validator-ral, és ugyanazokat a hibákat kaptam, mint amit a scriptben levő metódusom is dobott.Egy példa a hibára (validator dobta):
"Line 110, Column 600: end tag for element "BUTTON" which is not open"
Méghozzá itt:
<button type="button" id="bbccookies-continue-button">Continue</button>
Akárhogy is nézem ezt a kódrészletet, a <button> element elég jól létre van hozva, szinte pontosan a closing tag előtt. Akkor mi a fészkes fenéért nem tudja értelmezni a validator? (mivel a metódus is ugyanilyen hibákat dob (ebben az esetben pl: "Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : button in Entity..."), ezért ha valahogy sikerülne megoldanom a problémát HTML szinten, akkor a metódus is jól menne).Ha kitörlöm a closing tag-et, akkor jól működik, de automatizált eljárást szeretnék írni, tehát kézzel nem tudok beletúrni a HTMLbe.
Mi lehet a gond, illetve a megoldás?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(csak HTMLként szerettem volna betölteni)