- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
Sk8erPeter #13501 üzenetére
Tudod ez olyan dolog, hogy kinek mi. Te belefeccöltél nem kevés időt a Drupalba, ragaszkodsz is hozzá foggal körömmel
(legalábbis a hozzászólásaid alapján), megismerted annyira hogy Te ezzel tudnád a legegyszerűbben összerakni a projectet. Én most hogy csak elkezdtem ismerkedni vele, semmiképpen nem állnék neki, már csak abból az okból kifolyólag sem, hogy egyáltalán nem user friendly az adminisztrációs felület (ez amúgy mennyire módosítható van hozzá "faék egyszerűségű" modul?).
Mindenkinek megvan a maga "szent grálja", ismerek olyat aki Joomlával tud nagyon nagyon gyorsan összerakni ilyen jellegű oldalakat, ő arra specializálódott, ismeri az összes ilyen modult vagy nem tudom ott minek nevezik. Más kérdés hogy jön egy exploit hullám és végigcseszik az összes oldalát
Valamint én nem szeretem azokat a modulokat sem egy ilyen rendszerben amiket nem én írtam, ha bármi gond lesz (bug, biztonsági rés stb) az ügyfeled megoldást fog várni, nem mondhatod azt neki, hogy várjál majd a közösség megoldja, mert az van mögötte. Jobb esetben türelmes és vár 1 munkanapot rosszabban meg nem, és joggal fog tőled elfordulni. Nekem ez elég ahhoz hogy a saját kis rendszerem tegyem alá, mert abban biztos vagyok.
Na szájtépés OFF, használd a szent grálod, én is azt teszem
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest