Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Itt senki nem civakodott, és senki nem ordította le más fejét, senki nem lett sárba tiporva, valószínűleg Te vagy egy kissé túlérzékeny, ha ezt így értékelted. Szerencsére DanielK éretten és korrekt módon válaszolt, nem sértődött meg, hanem érdemben reagált, szóval vele lehet kommunikálni akkor is, ha kritikát kapott.
Szerintem semmi gond nincs azzal, ha itt kritizáljuk egymás kódját, arra való a fórum, és nem vagyunk porcelánból - hidd el, az én kódjaimat, javaslataimat is kritizálták már bőven, és ha volt benne érdemi információ, amiből megtudom, hogy mit rontottam el, mit kellene másként, akkor összességében még örültem is neki, mert abból mindenki tanul.
Amúgy ha korábban belinkelted volna a kapcsolatfelvételre szolgáló kódot, akkor hozzá lehetett volna szólni érdemben is a kódhoz. Egyébként csak felhívnám a figyelmedet, hogy a Te munkádat sehol nem kritizáltam, így nem volt értelme magadat védelmezni, bizonyítgatni, hogy van olyan terület, amiben Te vagy a jobb, elhiszem, de senki nem mondta, hogy ez ne lenne így. Azon a területen meg Te kritizálhatnád az én tanácsaimat, és jól is lenne ez így."Kicsitt régebb óta vagyok itt mint te"
Ezzel nem tudom, mire gondoltál, arra, hogy Te másfél évvel korábban regisztráltál?
De mindegy is, felőlem valaki tegnap óta is lehet PH-tag, ha érdemi kritikákat fogalmaz meg a fórumon, akkor teljesen irreleváns, hogy mióta van itt... 
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Társasjáték topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Asus Rog Ally RC71L keveset használt PC konzol
- iPhone 15 128GB zöld 100% akku - mint az új - Apple jótállás 2026.10 27.-ig
- Nespresso AEROCCINO XL Fekete tejhabosító, nagyobb kapacítású
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Szerintem semmi gond nincs azzal, ha itt kritizáljuk egymás kódját, arra való a fórum, és nem vagyunk porcelánból - hidd el, az én kódjaimat, javaslataimat is kritizálták már bőven, és ha volt benne érdemi információ, amiből megtudom, hogy mit rontottam el, mit kellene másként, akkor összességében még örültem is neki, mert abból mindenki tanul.