Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Itt senki nem civakodott, és senki nem ordította le más fejét, senki nem lett sárba tiporva, valószínűleg Te vagy egy kissé túlérzékeny, ha ezt így értékelted. Szerencsére DanielK éretten és korrekt módon válaszolt, nem sértődött meg, hanem érdemben reagált, szóval vele lehet kommunikálni akkor is, ha kritikát kapott.
Szerintem semmi gond nincs azzal, ha itt kritizáljuk egymás kódját, arra való a fórum, és nem vagyunk porcelánból - hidd el, az én kódjaimat, javaslataimat is kritizálták már bőven, és ha volt benne érdemi információ, amiből megtudom, hogy mit rontottam el, mit kellene másként, akkor összességében még örültem is neki, mert abból mindenki tanul.
Amúgy ha korábban belinkelted volna a kapcsolatfelvételre szolgáló kódot, akkor hozzá lehetett volna szólni érdemben is a kódhoz. Egyébként csak felhívnám a figyelmedet, hogy a Te munkádat sehol nem kritizáltam, így nem volt értelme magadat védelmezni, bizonyítgatni, hogy van olyan terület, amiben Te vagy a jobb, elhiszem, de senki nem mondta, hogy ez ne lenne így. Azon a területen meg Te kritizálhatnád az én tanácsaimat, és jól is lenne ez így."Kicsitt régebb óta vagyok itt mint te"
Ezzel nem tudom, mire gondoltál, arra, hogy Te másfél évvel korábban regisztráltál?De mindegy is, felőlem valaki tegnap óta is lehet PH-tag, ha érdemi kritikákat fogalmaz meg a fórumon, akkor teljesen irreleváns, hogy mióta van itt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest