Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
válasz
CSorBA
üzenetére
Az a baj, hogy szerintem 1-1 fájllal tesztelte ezeket (nem olvastam végig a hozzászólását). A nagyobb különbség akkor jön elő, ha pl. a class loader-ben _once van használva, és az adott kérés kiszolgálásához szükség van 100 osztály betöltésére; egészen biztos vagyok benne, hogy hashmap van használva a nyilvántartáshoz, hogy mi töltődött be, valószínűleg gyors is a hash, csak épp emiatt lesz egy csomó ütközés, ami egy adott elem betöltésének visszakövetését jól lelassítja.
Az, hogy most mennyivel lassabb, észrevehető-e egyáltalán, hasonló kérdés ahhoz, mint mikor egyszer megkérdezték, hogy PHP-val történő képmanipuláció után azonnal engedje el az erőforrásokat, vagy majd a PHP kitakarít maga után a script végén. Minden byte memória számít, mint ahogyan minden processzoridő.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Call of Duty: Black Ops 7
- Spórolós topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Router gondok
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest