- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
Hiába, mégiscsak gyorsabb egy editorral megszerkeszteni, majd néhány perc alatt átszerkeszteni és jó mkülleművé tenni egy oldalt, mint notepaddel... Ez már vicces... igen, és ez is fontos, amit itt előttem mondtak: a sorok számozása. Különben meg Frontpage2003-ban is jól össze lehet dobni a dolgokat, nagyon jó hogy rögtön látom az eredményt és jó a html és PHP összedolgozására. Hát igen, ha már pénzbe kerül, tudjon is már valamit...
-
Steelheart
senior tag
Hát, ha nem is azért, hogy beszúrogassak, de mégiscsak időt tud spórolni egy szerkesztő progi. Én ugyan még csak most kezdtem a PHP-t, de mégis, nagyon hasznos tud lenni, ha az editor kiemeli a parancsokat, és ezzel átláthatóbbá teszi az egészet. Valamint nem elhanyagolható hogy sokuk egész sablonokat és projecteket képes tárolni, amit saját magunk írunk meg előre, help-eket és manual-okat rendszerezni, tehát a ''beszúrogatásnál'' sztem sokkal több hasznmos funkció van, amit nem érdemes kihagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Horgász topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest