- Magisk
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
Hiába, mégiscsak gyorsabb egy editorral megszerkeszteni, majd néhány perc alatt átszerkeszteni és jó mkülleművé tenni egy oldalt, mint notepaddel... Ez már vicces... igen, és ez is fontos, amit itt előttem mondtak: a sorok számozása. Különben meg Frontpage2003-ban is jól össze lehet dobni a dolgokat, nagyon jó hogy rögtön látom az eredményt és jó a html és PHP összedolgozására. Hát igen, ha már pénzbe kerül, tudjon is már valamit...
-
Steelheart
senior tag
Hát, ha nem is azért, hogy beszúrogassak, de mégiscsak időt tud spórolni egy szerkesztő progi. Én ugyan még csak most kezdtem a PHP-t, de mégis, nagyon hasznos tud lenni, ha az editor kiemeli a parancsokat, és ezzel átláthatóbbá teszi az egészet. Valamint nem elhanyagolható hogy sokuk egész sablonokat és projecteket képes tárolni, amit saját magunk írunk meg előre, help-eket és manual-okat rendszerezni, tehát a ''beszúrogatásnál'' sztem sokkal több hasznmos funkció van, amit nem érdemes kihagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest