- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- One mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
Hiába, mégiscsak gyorsabb egy editorral megszerkeszteni, majd néhány perc alatt átszerkeszteni és jó mkülleművé tenni egy oldalt, mint notepaddel... Ez már vicces... igen, és ez is fontos, amit itt előttem mondtak: a sorok számozása. Különben meg Frontpage2003-ban is jól össze lehet dobni a dolgokat, nagyon jó hogy rögtön látom az eredményt és jó a html és PHP összedolgozására. Hát igen, ha már pénzbe kerül, tudjon is már valamit...
-
Kr1xX
tag
Én olyan java fejlesztői környezetet keresek ami PDA-ra való! ud valaki nekem segíteni???
-
Incognito
senior tag
Lényeg, hogy a PHP szerkesztő számozza a sorokat.
-
ch.peter
aktív tag
Syn Text Editor
http://syn.sourceforge.net -
T-800
tag
Igen én is fapados szövegszerkesztőt használok. Konkrétan nano-t. Ha valaki tud az adott nyelven közepesen kódolni, akkor normális ütemben lehet vele fejleszteni. Hangsúlyozom, nem kell profinak lenni (én sem vagyok az), közepes, átlagos tudás elegendő átlagos feladat megoldására. Ez nálam minden nyelvre igaznak tűnt eddig.
Nagyonos előnyös tud egyébként lenni, ha épp nem otthon kell dolgoznom, hanem valami rosszul felszerelt nyilvános helyen, hiszen a legidegenebb helyen is a megszokott környezetben tudok dolgozni. Mobilitás, alacson gépigény, stb. -
Kr1xX
tag
Java-hoz erősen ajánlom a JCreatort, aminek előnye az Eclipsel szemben, hogy jóval gyorsabb. Jegyzettömbről annyit, hogy igaz mindn amit írtok róla, de azért csak kényelmesebb egy fejlesztői környezet, és én így is metanultam a Java-t. HTML-t is lehet worpadban írni, izlés kérdése....
-
burgatshow
veterán
PHPEclipse!
Ismeri mind2 és ingyenes! -
Steelheart
senior tag
Hát, ha nem is azért, hogy beszúrogassak, de mégiscsak időt tud spórolni egy szerkesztő progi. Én ugyan még csak most kezdtem a PHP-t, de mégis, nagyon hasznos tud lenni, ha az editor kiemeli a parancsokat, és ezzel átláthatóbbá teszi az egészet. Valamint nem elhanyagolható hogy sokuk egész sablonokat és projecteket képes tárolni, amit saját magunk írunk meg előre, help-eket és manual-okat rendszerezni, tehát a ''beszúrogatásnál'' sztem sokkal több hasznmos funkció van, amit nem érdemes kihagyni.
-
heihachi
addikt
Bővebben: link
Itt biztosan találsz valami finomatIngyen.
-
faster
nagyúr
-
OKalman
csendes tag
Nézd meg aPHPEditet. Javához nincs ötletem. www.phpedit.com a címe.
-
faster
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #5 üzenetére
Most őszintén, dolgozott már valaki jegyzettömbbel, vagy csak ajánlgatja? Mert html-re, php-ra elég vacak, mert általában úgy eléggé vacak editor. Van egy csomó jó szövegeditor, de mindenki notepadozik?
Ez furcsa.
-
VladimirR
nagyúr
notepad+forrasdkodok bongeszese
felre ne ertsd, nem kotekedesnek szantam, de szerintem igy tanulhato meg normalisan egy programnyelv, ha szerkesztoprogikat hasznalsz, azzal nem igazan ragad meg benned a kodolas mikentje
[Szerkesztve] -
Rolabola
csendes tag
szeretnék JAVAt és PHPt használni, csak nem ismerem a programnyelvet. ezért kéne egy program erre a célra.
SEGÍTSETEK! (F1)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest