Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem Epiken a full játékot, most, hogy volt leárazás meg kupon.
Régebben játszottam a khm...próba verzióval pár órát és eléggé tetszett.
El is kezdtem most a legeslegkönnyebb fokozaton, de persze eljött egy pont, amikor már nem nagyon tudtam előrelépni. A Behemót folyamatosan pusztította a városokat, a katonáim meg már nem nagyon tudtak mit kezdeni a földi harcban az új ellenfelekkel és a nyersanyagok is kiapadtak.
Szóval szopás lett a dolog.
Régebben játszottam XCOM-mal, meg Xenonauts-szal és azt gondoltam, hogy ezek után easy-n majd ez is menni fog, de nem. :-)
Minden esetre megpróbálom úújra, előlről. Néztem pár tutorialt neten, szóval remélem, hogy sikerül alkamaznom az ezekben látottakat.
Egy kérdés még: az normális, hogy amikor megkapom a Gift-et, ami egy külön repülő, eltűnik a régi repülőm? Vagy ez még bug?
Illetve érdemes modokat próbálni a játékhoz, vagy nincsen olyan mod, ami elég pluszt adna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest