- Kikristályosodik a Razr 60
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
obsitos1
csendes újonc
Dr.NX-nek köszönöm a segitséget.Addig kinlódtam,mig a sok próbálgatásnak meglett az eredménye.A fülh.jack dugót bedugva a tv hangerőt nullára vettem,a fülhallgatóban tovább szólt.A fülh.hangerejét,pedig ott állitottam ahol tanácsoltad.Mégegyszer köszi a választ.Üdv.
-
obsitos1
csendes újonc
Üdv.mindenkinek !Szeretnék kérni megint egy hangyányi segitséget,a multkor is kaptam.A Philips 43PFS 4132/12 tv-vel van megint gondom.A fejhallgató jack dugóját bedugva nem választja le a hangot a tévéről.Szól a fejhallgatóban és a tv-ben is.A régi 32 collos tv-be bedugva a tv elnémult és csak a fejhallgatóban volt hang.A leirásban nem találtam erre semmit ! Tudna valaki segiteni ? Köszi.
-
obsitos1
csendes újonc
válasz
hallerlaller #16705 üzenetére
Köszönöm a segitséget,sikerült !! Üdv.
-
obsitos1
csendes újonc
hallertallernak köszönöm a segitséget,SKERÜLT !! üdv.,
-
obsitos1
csendes újonc
Üdv mindenkinek ! Segitséget szeretnék kérni!Tegnap vettünk egy Philips 43 PFS 4132/12 FHD led tévét.Azt mondták van benne magyar menü,de én nem találom,valami skandináv nyelven működik.Már órák óta próbálkozok,de semmi.Lehet,hogy átvágtak ? /Digi kábel a szolgáltató/ Várom a segitséget !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest