- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenrok
tag
válasz
bozarjoska #33796 üzenetére
Szerint csak a telefon nagyítja fel. Élőben milyen? Szerintem ha élőben homogén a fekete akkor teljesen jó.
Középső kép szerintem tök jó. -
lenrok
tag
Ahogy olvasgatok a philipseknél jellemező a HDR hiba? Itt sok olyan posztot találtam hogy fakó a kép. Hogy van ez?
-
-
lenrok
tag
Sziasztok
A Philips 50PUS7506/12 jó választás a maga kategóriájában? [Ebben] a videóban meggyőő. Vagy mást ajánlotok?
Illetve soha nem láttam még Dolby Vison képet érdemesebb olyat választani ami ezt tudja? Tényleg sokat hozá tesz egy Netflixes filmhez/sorozathoz? -
lenrok
tag
Üdv
Ez milyen panellal van szerelve? Nem találom a googleben.
[55PUS7506] -
lenrok
tag
Sziasztok!
Ha jól értelmezem mVA panel egy VA panellel szemben, jobb betekintési szöggel rendelkezik? Érdemesebb inkább egy mVA panelest választani (200 ezres kategóriában) ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest