- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Kikristályosodik a Razr 60
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Még egy kérdés/probléma a 7363 kapcsán: külső vinyóról 4k HDR filmet pörgetve eleinte elviselhetetlenül szaggat. Aztán pár perc elteltével beáll és smooth, de addig elmegy a kedvem az egésztől. A külső HDD 5400-es és USB 3.0 csatolós. Mi lehet a gond? Hardveraprón találtam olyan hirdetést, amiben külön fel van tüntetve a HDD-nél, hogy 4k videóra is alkalmas, de szerintem már az 5400/USB3.0 kombó is meghaladja a minimumot, tehát elvileg azzal is mennie kéne.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! 55PUS7363 beállításával kapcsolatban kérnék egy kis segítséget. Jelenleg úgy van, ahogy elhoztam az előző tulajtól. Ő beállított mindent, ami elvileg a legjobb képminőséget eredményezi, viszont minden más is benne maradt a készülékben => Netflix előfizetés, google account, stb.
Hogy tudom ezeket törölni úgy, hogy a képbeállítás maradjon, de az accountok eltűnjenek? Illetve ha ilyet nem lehet, csak gyári beállítások visszaállításával, tudna valaki segíteni ajánlott képi beállításokkal, kalibrálással kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Ultimate előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest