-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
pekha
újonc
válasz
kriszko77 #8854 üzenetére
Sziasztok!
Sokat olvasgattam a fórumot, úgyhogy segítségül én is leírom a tapasztalattaimat, hátha mások fel akarják használni.
55PHF6309 tv-t választottam. A két csúcsguru áruházában egyhangúan ezt javasolták, bár úgy mentem neki, hogy sam, vagy lg lesz.
Az ár ezekhez képest jobb volt.
Ami miatt választottam: ambilight(nem tudom, hogyan forintosítható,de az biztos hogy sokat dob egy tv-n), látott képminőség, 5 év garancia(előző lg plazmám 7évesen kukázódott, de a tapasztalatok alapján nem fogok meglepődni, ha mára itt már kevesebb várható).
Ezekhez képest a használati tapasztalatok:
Tv képminősége kiváló, jobbra nem is számíthattam. Ambilight super.
Nagyjából ezek az előnyök.
A hibákról itt már olvastam, különböző vérmérsékletű véleményeket.
A menűje valóban gyengus. Lassú, kezdetleges, nagyjából számomra használhatatlan. Valóban arra alkalmas, hogy volume +-, channel +-, bár ez is lassan megy.Frissítést nem próbáltam. Epg lassú, hdd lassú, körülményes.A hangja nekem dobozos. Smart működése kezdetleges. Nem is értem, hogy egy Ph-nél ezek miért ilyen megoldhatatlan problémák. Kivétel a smartnál talán a youtubetv, ami egész jól muzsikál. Ha csak ez a tv -m lenne önmagában valószinűleg csalódott lennék.
A tv-t sony házimozival használom. Egyébként softverileg ez is gagyi, de a hangminősége kitűnő.
Van a rendszeremben egy jó kategóriájú műholdvevő. Ezzel tökéletesen lehet működtetni a smart jellegű dolgokat, valamint ezen keresztül jelenítem meg a többnyire Hd adásokat, amik lenyűgöző minőséget produkálnak.Menű vezérlés ezen keresztül történik, ami itt kiváló,a tv "csak a képet szolgáltatja".
Vagyis nekem hangi, és "smarti" segítséggel a tv tökéletesen bevált.
Azokkal értek egyet, akik a tv-től nem a számítógép funkcióit várják el, hanem tv nézésre használják.
Nekik mindenképpen ajánlom ezt a készüléket.
Igaz ugyan, hogy akik többre vágynak, azoknak nem tudom mi a jó választás, merrt hallomásból tudom, hogy más márkáknál is vannak hasonló problémák. -
TIT
veterán
válasz
kriszko77 #7888 üzenetére
Szia!
Még jó,hogy nem az extrem gariztatja,szemét egy banda!
Csoda,hogy valami ott olcsóbb,habár webshopokba jó árak vannak,digi is ad 10%-ot ha az MM-be veszed.
Fleed: Azt válaszd amelyik a legolcsóbb,szerencsére semmi közük a garihoz.
Mondjuk az újbuda centerbe ne vedd mert neekm 1,5 hét után szóltak,hogy megjött,persze emailekre nem válaszoltak.Mondtam,hogy kenjék a hajukra,tőlük 5 m-re vettem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged