-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
válasz
Andras.Imre #35746 üzenetére
Ez azért jóval jobb, mint az LG!
-
oszy
veterán
válasz
Andras.Imre #35744 üzenetére
És a régivel mi lesz?
-
Sir81
aktív tag
válasz
Andras.Imre #17512 üzenetére
Kééééépetttt!!!
-
Sir81
aktív tag
válasz
Andras.Imre #17507 üzenetére
engem is érdekel majd!
-
Geza26
senior tag
válasz
Örömmel venném ha nyilvánosan osztanád meg és nem személyes üzenetben!
Köszönöm!
-
Phobion
őstag
válasz
Rendben, köszönöm, várom a tapasztalatokat!
-
Aethel
aktív tag
válasz
Andras.Imre #17474 üzenetére
Öcsémnek ilyen TV-e van és PS4 Pro-a. Az én 6561-esemhez képest talán mintha minimálisan nagyobb lenne a lag, viszont a HDR szebb a fekete miatt. Gondolom a panel más benne.
Szerintem nyugodtan válaszd, öcsémnek fel se tűnt a lag, örömmel játszik vele.
Egyébként konzolokra térve..
Baromi jó dolog ez a Perfect Natural Motion, stabil 60 FPS-nek tűnik minden játék vele, persze az éleken vannak torzulások de ha kikapcsolom, olyan mint egy diavetítés az egész. PC-s szemmel legalábbis én játszhatatlannak tartom a mai konzolok "tudását". Egyszerűen akadnak a játékok. God of War új részénél is, de a MassEffect Andromeda teljesen élvezhetetlen. Kevés a Pro is. Hála ennek az algoritmusnak, már élvezhető a stuff, de azért bosszantó. Filmeknél ugye "szappanopera effektet" eredményez de konzoloknál szerintem megváltás.
Ami érdekelne, hogy ez bemenetre van szabva hogy melyiken használható és melyiken nem?
Régebbi konzoloknál Xbox360 illetve PS3 csatlakozáskor beszürkül az opció a beállításokban és nem tudok rámenni. Aztán megnéztem és PC-s jelforrásként kezeli a TV, gondolom emiatt nem engedi a "Perfect Natural Motion" kapcsolót állítgatni. Viszont a PC módot sem engedi kikapcsolni ezeknél a forrásoknál. Valaki tud erről valamit? 55PUS6561/12 -
Sir81
aktív tag
válasz
Andras.Imre #17465 üzenetére
Akkor egy cipőben járunk.
Szeretném én is konzolozáshoz használni, van vagy 5.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCl 75 C935 4K, 144Hz, egykori csúcs Mini LED 2,5év garancia
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- GRADO GW100x bluetooth-os és vezetékes fejhallgató eladó.
- Samsung QE55QN95A 55" 4K HDR Neo QLED 2 év Garancia!!
- LG G1 3.1-es Soundbar + SPK8-S hátsó hangszóró szett!360w/Dolby Atmos/HI-Res Audio/ValódiTérhangzás
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest