- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
válasz
norbi.teleki #16222 üzenetére
Én 4K-t csak netflixen és youtuben nézek, ott nincs gond (a yt 4K60fps-t viszont nem bírja a 7181-em, ki is kapcsolták benne)
1080p-t sűrűn nézek, KODI-val, ott sincs semmi probléma.
Majd lehet, hogy próbaképpen letöltök valami 4K-t, mondjuk úgyis kíváncsi voltam a Planet Earth 2-re, abból van szép nagy. Majd referálok. -
greike
tag
válasz
norbi.teleki #16178 üzenetére
Egyértelmű ,hogy a 55pus8602-vel járnál jobban amit a képminőséget illeti! Csak a saját Philips 65pus7601 média lejátszójáról tudok nyilatkozni és az sajnos képminőségben gyengébb mint a Himedia q5pro playeré! Első ambilightos tv amit használok most már kb 4hónapja de még mindig nem tudom eldönteni,hogy tetszik vagy számomra egy felesleges dolog rajta! Gyerekeim imádják az ambilightot
Egy LG (ledtv)szerintem nem alternatíva a 8602 mellett már csak a feketéje miatt sem.
-
TIT
veterán
válasz
norbi.teleki #16183 üzenetére
Ambinak semmi köze a képminőséghez.
-
TIT
veterán
válasz
Szia!
Ezt a hülyeséget ki mondta,hogy gyengébb a képe?Pont,hogy jobb.
Nem sok embernek van szerintem 8-asa,de annyiért az biztos jó,mert felső kategória. -
nyalifali
aktív tag
válasz
Szia, személy szerint 55 PUS8602/12 a panelja miatt, a fekete "plazma közeli"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest