- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Hirdetés
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Imi1981 #9493 üzenetére
Az artefaktok (artifaktok) a képalkotási hibák, amik a Philipseken jobban észrevehetőek, mint más gyártók készülékein. Tudom, hogy ezt egy Philips topikban megemlíteni borzasztóan veszélyes dolog, de elhallgatni legalább annyira gáz lenne.
Szakújságíróként részt vettem Philips sajtótájékoztatókon, ahol a kiállított tévéken szembetűnőek voltak az artefaktok. Kollégáimmal megkérdeztük a helyi illetékeseket, mik azok, de értékelhető választ nem kaptunk, csak a vállukat vonogatták. Egy átlagos felhasználó nem veszi azokat észre, mert azt sem tudja, mire kell figyelnie.
Mindezektől függetlenül jók a Philips tévék, apósomnak, sógoromnak is olyan van (hálószobában, a nappaliban Sony szórakoztatja Őket), szeretik, élvezik az előtte eltöltött órákat. Én állítottam be mindkettőt. -
BBéci
legenda
válasz
Imi1981 #9490 üzenetére
Megette a fene, ha a kép nem önmagában szép és jó, hanem trükközni kell, hogy annak lásd.
Van annyira jó egy csúcskategóriás Philips TV képminősége, hogy ne kelljen hozzá mankó. (segédeszköz)Mi a véleményed a digitális artefaktokról? Ha nem tudod, mit jelent, a Google segít.
-
lorinser
senior tag
válasz
Imi1981 #9476 üzenetére
Szia!
Itt egy kis írás az Ambilight-ról.
Nekem is ambis TV-m van de én is úgy jártam mint nemcso, hogy mikor kikapcsoltam nagyon hiányzott. Nagyon megdobja a a filmezést de a sima TV nézést is.
Hogy javít-e a feketén? Valószínűleg valamennyit igen, mert nem kitágult pupillákkal ülsz a TV előtt. Amit viszont tényleg észre vettem, hogy valóban pihentetőbb a szemnek így a TV nézés. -
nemcso
őstag
válasz
Imi1981 #9476 üzenetére
Fél éve van egy Philips 40PFS6909 készülékünk. Az ambilight funkciót először csak kiváncsiságból hagytam bekapcsolva, de a hónapok alatt anyyira megszoktuk, hogy miután múltkor, próbaképpen kikapcsoltam azt, hiányérzetem lett, beszűkültnek láttam a képet, így vissza is kapcsoltam.
A képernyő főbb szinein világító ledek abszolút nem zavaróak, sőt emelik a vizuális élményt szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest