- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
alaves #33985 üzenetére
A mégsem választás esetén 3-4 óra múlva hasonló figyelmeztetés következik, akkor már csak visszaszámolás van és kikapcsol (igény szerint azonnal visszakapcsolható).
Igen volt az elején hogy a mégse lett megnyomva, film közepén nem akartam kikapcsolni, de amikor magától kikapcsol úgy rémlik 10 percig nem tudod bekapcsolni, vagy rögtön dobja az üzenetet már nem emlékszem.
Most már nejem is ráállt a hétvégi háttér tévézéskor ha kimegy 10-15 percre a kikapcsolja. Szokta is mondani délután amikor én leülök a tv elé "volt kikapcsolva" mert ugye ne a filmezés alatt jöjjön az üzi.
Át kel állni erre az Oled használatra.Tegnap a szerviz azt tanácsolta hetente menjen maradék kép törlés.
Hát én még mindig nem tudom a mérnök akkor miért 2000óránként indítaná. Most van ~1000 óra benne lassan 4 hónap után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Epson nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- GTA V
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest