- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozyadam
tag
válasz
Zsmester89 #102 üzenetére
Néztem H170-es lapokat is. Az nem tud semmivel sem többet, ami nekem kellene. Pl. MSI H170 ITX lapon ugyan annyi SATA meg USB van, ugyan úgy csak 1 venti csatlakozó, stb.
Más tekintetben is ugyan azt tudja, ugyan az a CPU és RAM support, ugyan az az M.2 SSD sebesség, stb.
A H110 is kb ugyan ez, de ott PCIe 2.0 sávok vannak az M.2 foglalatban (nem tervezem használni mondjuk).Más ITX lapokon is hasonló a helyzet, bár Gigabyte-nál találtam olyan lapot, ahol van 1 CPU fan header (PWM-es) és 2 SYS fan header (nem PWM-es). én meg most abban a fázisban vagyok, hogy kitaláljam, hogy hány venti is kéne nekem. Illetve, hogy a Phanteks fan hub jó választás lehet-e nekem.
Az is megfordult a fejemben, hogy az MSI B150I helyett megyek Gigabyte B150 lapra, és akkor nem is kell fan hub, de a kérdés még mindig adott, hogy előre kössek-e 2 ventit (140-esekre gondoltam) egy elosztóval, vagy elég-e a gyári nagy venti? -
GRaul
őstag
válasz
Zsmester89 #102 üzenetére
mennyibe van egy ilyen kivitelezese?
Illetve linkelnel , hogy honnan vetted, mik kellenek hozzá? -
GRaul
őstag
válasz
Zsmester89 #99 üzenetére
Nagy szep
Tv philips ambilightos?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- ID-COOLING Space SL360 White 360 mm ARGB CPU vízhűtés
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Aluminium hűtőborda 105 x 52 x 10 mm - VGA backplate hűtés - ELADÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest