Új hozzászólás Aktív témák
-
kozyadam
tag
válasz
Zsmester89 #102 üzenetére
Néztem H170-es lapokat is. Az nem tud semmivel sem többet, ami nekem kellene. Pl. MSI H170 ITX lapon ugyan annyi SATA meg USB van, ugyan úgy csak 1 venti csatlakozó, stb.
Más tekintetben is ugyan azt tudja, ugyan az a CPU és RAM support, ugyan az az M.2 SSD sebesség, stb.
A H110 is kb ugyan ez, de ott PCIe 2.0 sávok vannak az M.2 foglalatban (nem tervezem használni mondjuk).Más ITX lapokon is hasonló a helyzet, bár Gigabyte-nál találtam olyan lapot, ahol van 1 CPU fan header (PWM-es) és 2 SYS fan header (nem PWM-es). én meg most abban a fázisban vagyok, hogy kitaláljam, hogy hány venti is kéne nekem. Illetve, hogy a Phanteks fan hub jó választás lehet-e nekem.
Az is megfordult a fejemben, hogy az MSI B150I helyett megyek Gigabyte B150 lapra, és akkor nem is kell fan hub, de a kérdés még mindig adott, hogy előre kössek-e 2 ventit (140-esekre gondoltam) egy elosztóval, vagy elég-e a gyári nagy venti? -
kozyadam
tag
Sziasztok!
A napokban írtam a léghűtős topikban ezt, de mivel több szem többet lát, ezért gondoltam, hogy megkérdem itt is, egy picit talán ide is kapcsolódik a dolog.
Mellesleg egy fekete színű, ablakos változatban gondolkodtam. Egy olyan kérdés is felmerült bennem, hogy ebbe hogyan lehetne valamiféle hangulatvilágítást varázsolni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest