Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Ez gyors volt 
-
Atos23
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére

Ezzel a verzióval már installálhatjuk az új Air-t is?

-
Atos23
senior tag
Es ha a Weblapra kerulne ki az AIR-es letoltes melle nagy betukkel ez a sok jo tanacs?

-
Atos23
senior tag
Szerintem az itt turelmetlenkedo bizniszmenek lehetnenek kicsit erejesebbek, tekintve, hogy ez egy ingyenes program.
Balazs a sajat penzet, idejet, es munkajat olte a programba, ingyen lett a rendelkezesunkre bocsajtva ez a remek kis util. Igy ha eddig mukodott, En szemely szerint akkor is Tisztelettel koszonom neki a munkajat.
Komolyan mondom, furcsa latni a turelmetlen hozzaszolasokat, nulla embersegre vallanak egyesektol. Az a par ember, aki magara ismer, szerintem nezzen magaba, vagy irjon maganak sajat programot!
-
Atos23
senior tag
Megis segitsen valaki

Hiaba rakom fel az Adobe AIR-t, a PH Upper air telepitoje csak es kizarolag szoveges dokukent nyilik meg, mikor rakattintok

-
Atos23
senior tag
Nektek mukodik a progi most rendesen?
En hiaba uninstallalom, takaritom ki a registryt, majd telepitem ujra egyazon vagy masik mappaba, azt irja ki indulas utan 2 masodperccel, hogy JELENLEG NINCS APROHIRDETESED. Pedig van 15

Ugyanezt irja, ha a frissites gombra ranyomok

Otlet valakinek?

Szerk: Bocsi, lusta voltam visszaolvasni, mas mar jelezte, Elnezest

-
Atos23
senior tag
Köszönjük az Új Uppert

A jelzett hardveraprós jelentős változások miatt voltaképpen jelentőségét veszítheti a program?

-
Atos23
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Megkaptam, köszi, mostani csúcsidőben szépen és üzembiztosan Uppol.

-
Atos23
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Kaphatok belőle?

-
Atos23
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Ma 18.05-kor szépen feluppolt 15 hirdetést. Voltak 1-2 másodperces akadások, de az Up egy nyomásra végigment mind a 15-ön.
Gondolom megnövelted a várakozási időt a szerver válaszára? 
-
Atos23
senior tag
Szerintem ne diktálj ilyen hangnemet egy ingyenes program esetében. Örüljünk, hogy valaki dolgozik helyettünk, és rendelkezésre áll munkájának gyümölcse. Telepítsd újra a megdőlt, feltehetően eredeti Windowsod, amit ha szabályosan és joghoz illően Windows Updatelsz, működnie kell.

-
Atos23
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Megkaptam, köszi

Lekérés közben nem akadt el, és mind a 15 hirdetést feluppolta. Holnap-holnapután adok visszajelzést, hogy sikerül neki a csúcsidőben működnie

-
Atos23
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Oksa, várom Köszönettel
Ha mailre küldöd akkor nfa(a)chello.hu 
-
Atos23
senior tag
Hali!
Több, mint egy éve használom az Uppert, elégedetten

Viszont talán sokan jeleztétek: Az esti netezős csúcsidőszakban mondjuk 18.00-22.00 között lehetetlen Uppolni, azt írja, hogy nincsen hirdetésem.
Hajnalban, reggel inden tökéletes és gyors.Ez minden bizonnyal az ATW és a Prohardver szerverfoglaltsága, és a sok áppoló miatt van, mert amikor még nem volt olyan elterjedt a progi, bármikor tudtam használni.
Ha ez az ATW miatt van, nem lehetne esetleg a programot másik, gyorsabb, de szintén ingyenes szolgáltatóra áttenni? Vagy mit javasoltok kollektíve a felgyorsításra?

-
Atos23
senior tag
Ez a jelenlegi verzió nagyon el van találva, semmi bajom vele

-
Atos23
senior tag
Átálltam Windows 7 Home Premiumra, és a PU Upper2 telepítéssel voltak gondok, így leírok 1-2 tapasztalatot. Rendszergazdaként nem látok benne logikát, de érdemesnek tartom megosztani

1. 3.5 Framework nélkül nem hajlandó települni az Upper, ez eddig nyílvánvaló
2. Panda Antivírus volt fent, ami bármely jelzés vagy értesítés nélkül megakadályozta a Framework telepítését. Leállítva az antivírust elindult a telepítő.
3. A Framework telepítés közben "Telepítési hiba"-t észlel, és a fájlok frissítése közben leáll. Na itt nem kell feladni.
Mivel frissített néhány fájlt a Framework, még felteszi az Upper működésében is fontos fájlokat, és csak jóval ezek után áll le.
4. A megszakadt Framework telepítés ellenére az Upper Setupot ismét megpróbáltam elindítani, és már gond nélkül települt.
Logikátlan, de működik

Mivel teljesen frissített és szűz Win7-ről van szó, más is járhat hasonlóan
-
Atos23
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére

-
Atos23
senior tag
Kiszúrtam egy hibát. Lehet más már jelezte, de lusta vagyok visszalapozni

Hírdettem egy termékemet. Töröltem a PH weboldalon, tehát nem Upper-en keresztül érvénytelenítettem.
Azóta ez a hirdetés be van ragadva az Upperben, mindig hozza az aktív hirdetések közt a lista elején. Uppoláskor pirossal jelzi, hogy az internetkapcsolat hibája miatt nem uppolható
Amikor upperből akarom érvényteleníteni a már nem létező hírdetést, akkor kifagy az upper.Egy pár napi használat után már én is úgy gondolom, hogy az előző verzió sokkal gyorsabb és áttekinthetőbb volt. A képek valóban feleslegesek.
Persze nem akarok hálátlannak tűnni, mert így is nagyon jó nekünk, hogy van ez a progi, és minden tisztelet a fejlesztőjének

Egyben megjegyzem az előttem szólónak, hogy ingyenes program lévén ne olyan örjöngve adja tudtunkra a hibákat, mint ahogyan tette. Örüljön, hogy van a program, és rendelkezésre áll.

-
Atos23
senior tag
Nekem is tetszik az új verzió.

Csak annyi észrevételem volna, hogy a képek megjelenítése szerintem kihagyható lett volna. Túl sok helyet foglal el a programablakból, és így lassítja a betöltést is.

-
Atos23
senior tag
Pár óra használat után csak azt tudom mondani, hogy terjeszteni kéne ezt a progit nagyon, mert hatalmas pozitívum a vevők körében a naprakészség, amit a progi kínál.

Még akár nagyobb eladók a programozó munkáját is támogathatnák

-
Atos23
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére

-
Atos23
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
OKsa, itt is a FW volt a ludas. Ki gondolná egy full frissített rendszeren

A progi jól működik, köszönöm

Úgy gondolom, sokan pontosan a macerás uppolás miatt nem teszünk fel hírdetéseket, és mert az utolsó hozzászólások miatt végig kell bogarászni az összes hírdetésünket. Ez már mondjuk 8 hírdetésnél elég macerás.
Egy bugot találtam:
Van egy ilyen hírdetésem:
http://hardverapro.hu/apro/notebook_ram_es_cucc_bazar_eger_ddr2_1gb_667mhz_1990ft_ddr2_512mb_667mhz_800ft_ddr3_1gb_2500ft/hsz_1-50.htmlA bug az, hogy a progi utolsó hozzászólásnak az #1-est jelöli, pedig 51 hsz van a topikban.
-
Atos23
senior tag
Ez kimaradt

Szerk: Mégsem maradt ki, nem mennek fel a képek

Marad a képfeltöltés:
http://kepfeltoltes.hu/view/090915/phupper_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

-
Atos23
senior tag
Nekem eredeti Vista Home Basicem van full lefrissítve, SP2-re, teljesen Updatelve.
Telepítés közben a képen látható hibaüzenetet dobja:
Mindent ellenőriztem, a csomagolt letöltött fájlok hibátlanok, a gépemmel sincs semmi hard-soft probléma.Egyébként gratulálok a programhoz, igazán sajnálom hogy nálam (még) nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez gyors volt 

Hajnalban, reggel inden tökéletes és gyors.