- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborkik
tag
válasz
yodamester10 #208271 üzenetére
Köszönöm szépen, tetszene is, de az automata váltó elengedhetetlen feltétel. Úgy már sajnos Citigo sincs a keretem közelében.
-
Gaborkik
tag
Hátha a kérdésemtől beindul a topik:
Édesanyámnak keresek automataváltós kisautót. Szeretnék konszernen belül maradni az ismeretek és javítások miatt. Audi A2 jó lenne, de egy probléma halmaz. Ezért A3-t nézegetek, olyan 1.5M kerettel kb. VW Polok elég rohadósak, Golf nem játszik.
2000-2005 közötti A3 1.6 szívóbenzin automatával mennyire vállalható ? Automatákban sajnos nem vagyok jártas. -
Gaborkik
tag
válasz
molnarpeter #207577 üzenetére
Ezeknél ha lehúzzuk a lambda szondát nem áll be helyettesítő értékre ?
Én most küzdöttem egy opel minden hengert érintő égéskimaradással, ott üzemanyag oldalon volt a gond végül. -
Gaborkik
tag
válasz
Morris #207098 üzenetére
Pedig van benne, EA288-tól biztosan.
A hűtőfolyadék kiegyenlítő tartályban szilikát tároló található. A szilikát a hűtőfolyadékban elősegíti az alumínium alkatrészek korrózió védelmét a hűtőkörben. A G13-as hűtőfolyadék szilikáttartalma idővel csökken, ha a motor nagy hőterhelésnek van kitéve. A hűtőfolyadék szilikát tartalmának csökkenését ellensúlyozza a kiegyenlítő tartályban tárolt szilikát. A zsák pedig szeret kilyukadni és a golyók gondot okozni a rendszerben.
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest