Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
dellfanboy #223757 üzenetére
Sejtettem hogy nem láttál még váltóolajat, különböző állapotában.
-
Atish19
őstag
válasz
dellfanboy #223757 üzenetére
Ezen mit küldjek laborba, de most őszintén? Ennek közel nem ilyen a színe és 6000km alatt senki nem fogja nekem megmagyarázni, hogy ez ilyen lesz... Ez nem lett kicserélve csak kiszámlázva... Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan.
tibbike01 Én nem fogok ezen rugózni. Csak azt akartam jelezni, hogy érdemes vigyázni és leellenőriztetni az ilyen elvégzett munkákat. Ezeket a váltókat úgy tudod tartósan üzembiztosan tartani ha cserélve van az olaj. Hiába gondos a tulaj és viszi el megcsináltatni ha utána meg ezt kapja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest