Hirdetés
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a stabil One UI 7 az európai Galaxy S24 szériára
- iPhone topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
Ha a turbóval foglalkozni kell, akkor az anyagáron a felújított turbó kb 40000 + a csere díja + az olajcsere. Ilyenem autóm van én kb. 100E-t adtam érte (450 fontért vettem, igaz a klíma nem megy). Azóta beleöntöttem már kb 1.2 milliónak megfelelő fontot, de lassan 4 éve használom, benne van 205000 mérföld, eddig kétszer hagyott cserben, egyszer amikor eltörtem a kuplungpedált és egyszer amikor fél év állás után (mert lett egy 1P, 2.0 PD, DSG amibe beleszerettem, ha nem szívat, maradt volna sokáig de,4 hónap alatt belement 450E Ft - kettős tömegű, abs szenzor halál, féknyereg beragadás, DSG olajcsere, lyukas hűtő, majd még mindig fogyott a víz, így aztán eladtam kb 700E bukóval, és vettem egy 2016-os Yaris hibridet)az akku bedobta a kulcsot (hirtelen jött egy kis fagy). Most megint aktív használatban van, mert a Yarisba nem fér be 8 ember
, így 2 autót kell használni melóbajárásra.
Ha nem megy a turbó, szívódízelként használható, de 4-esben kb. 2300-as fordulatnál tilt (nálam is előjött, beragadt a geo, turbó csere lesz, még a gyári van benne...). Ha enged még legalább 150-et és más baja nincs, akkor jó az az 1M.
-
tibbike01
őstag
-
kisza25
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Xbox Series X|S
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest