Hirdetés
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a stabil One UI 7 az európai Galaxy S24 szériára
- iPhone topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Mágus2 #165797 üzenetére
Így már minden tiszta, köszi a részleteket
Érdekes részlet, igazából a zsír miatt nem merem "csak" 120-ra húzni (s a táblázatomra ránézve ez elvi hiba), ha egyszer már ott van, meg aztán MTZ hátsó kerék 2m-es csővel toldott kulccsal való meghúzása után szokatlan
Oda is mindig teszünk pici zsírt, hogy lezárja a víz-sár elől a meneteket, és úgy egyáltalán le lehessen venni x év múlva. Pótkeréknél a Golfban is mindig ott van a 3/4-es cső lazításhoz, húzni vagy a gyári kulccsal simán (finoman rálépve, ha út közben ér a baj), vagy a ruszki mérős kulccsal szoktam. Na lassan aktuális a nyárira váltás úgyis, majd finomabbak leszünk
Ha már pötyögök, hajónapló:
BE ajtó+sárvédő végighúzva, nem tudjuk, hogyan történt, legalább nem horpadt be, majd nekilátok a kis Mannol kézi készlettel kipolírozni. Aztán még kereszteződésben neki is tolattak elölről, nem tűnt komolynak a gond - nem voltam ott, most megnézve lökös fény, bal fényszóró fülek kelleni fognakUtóbbi már javítva volt előző tulajnál, találtam is Berner készletet, de végül valószínű ebayről jön majd a Golf 4 fényszóró javító fül készlet (for the record). Előtte még kikapom megnézni, alul hogy áll, mert be tudtam nyomni vagy fél centit, de felül is biztosan repedt fül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Xbox Series X|S
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 500GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest