Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 80 TOPS a Vivo új ISP-jében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
-piros:valóban egy kartergáz szűrő, jó dolog hogy kipucolta.
-kék: szerintem ak arikától kicsit balra az EVAP szelepre gondolsz, az csattogós.
-zöld: 20vt tenisor fulire vagy, hogy írják hallgass meg pár vidit jutubon motorfékre szokott jobban zsizsegni.előre vetítettem én már ezt neked sajna, egy részről az olaj pumpa kopás miatt jön elő a probléma, de maga a lánc illetve a feszítő is elhasználódik!
->olaj nyomás mérés, ahogy a gyár előírja, én az gyári nyomás értékekre rászoktam ököl szabályként számolni fél bárt, és számomra az az elfogadható érték.
ha az rendben (kétlem) akkor esetleg felszívó pumpa pucolás (bár akkor vennék új pumpát is már, meg a helyén beszórnék egy garni hajtókar csapágyat, mert nem tétel, és csekkolnám a főtengely csapágyakat is), utána jöhet a lánc+feszítő csere. A lánc szerepe hogy a kipuf vez tengelyről áthajt a szívóra.mielött anyázva vinnéd a szerelőhöz tartsd meg 1500/2000 fordulaton (statikusan) ha úgy se lesz vákum vidd vissza, a T elosztóba van egy szelep is azt is cserélni kell álltalába! ill a T elosztó elötti műanyag pipa is félbe törik álltalába!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Ülőgarnitúra 3-2
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest