Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új mobilszériát indít a Honor
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peter789 #35506 üzenetére
Hát akkor téged nagyon átvertek. A főnököm a4 kabrióját is én hordom szervizelni már pár éve. Az olaj frissítés amiről Te beszélsz, az valóban 4-5 liter olaj cseréje + szűrő. Literenként a gyártó olaja 8,5k. Ha viszont rendesen lecserélik, akkor a multitronic váltót le kell szedni, mert 2 szűrő van benne és az egyik a közepén van amihez szét kell szerdni teljesen. Akkor meg ha jól emlékszem 7,5 liter kell bele.
Nekem az allroadba kell 6 liter (tipronic), + szűrő. És mivel nincs rajta nívó, csak emelőn lehet először hideg állapotban, majd járatva üzemmelegen a töltőcsavar szintján kilötyögésig töltve, miközben vki vagcommal méri a hőmérsékletet. Ez 2 ember munkája. Nekem 80k alatt soha nem volt meg, pedig jó sokáig kerestem a lehetőséget. Persze az olaj frissítés , amikor csak leengedik ami jön és felöntik olcsóbb, de csak amíg meg nem hal a váltó a teljes csere és takarítás hiányában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- EVGA 750 BQ 750W
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest