- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Lacess
tag
válasz MunezXBK #157607 üzenetére
MK1 TT? Quattroval?
Jó hát! Meg kell venni!
Amúgy is elég sz@rul áll a topic az egy főre jutó hengerek számában, legalább kicsit javítasz az átlagon.(Viccen kívül, én úgy tudom hogy jók azok, ugye ez még nem FSI, ahogy Malac Úr is mondta a trafókat szereti. Ami miatt esetleg aggódnék az a hőháztartása abban a kis kasztniban, illetve motortérben.)
Nekem nagy álmom egy A3 8P ilyen motorral, Qauttroval és manuális váltóval. 1,6 felirat a csomira és kész a sleeper.
[ Szerkesztve ]
Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
Lacess
tag
válasz MunezXBK #157610 üzenetére
Az mondjuk szebb.
Ami viszont érdekes, hogy ez ugye PQ35 platform (Golf 5, A3 8P, etc.) viszont a V6-os motor még az MK1 TT-ből való: The 3.2-litre 'V6' badged VR6 engine is carried over from the previous generation. Az A3 8P meg a hirdetésekben általában FSI-nek van írva. Nem értem...
Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
zoli121
aktív tag
Sziasztok!
1998 Passat B5-nél megoldható, hogy a kulcs távirányítójával amikor bezárom az autót akkor felhúzza az ablakokat is? Már láttam ebben az évjáratban működőt
Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121
-
-
-
-
diablo1984
veterán
Octavia 2 facelift-esemen ha a jobb első ablakot automatán húzom fel, akkor egy ponton megáll ès visszamegy. Ugyanez kèzi felhúzássak előbb 1/3-nál, majd 2/3-nál is megáll. Mi lehet a gond? Sínen nem látszik, hogy szorulna....
-
tibbike01
őstag
válasz diablo1984 #157623 üzenetére
Próbáld újraprogramozni, lehet segít. Felhúzott állapotban tartsd a gombot felhúzás állapotban kb 10 mpig. Mind a 2 oldalit egyszerre.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz diablo1984 #157623 üzenetére
Szorul a mechanika a sínben. Két sínen van két műanyag tartó, amik alulról tartják az üveget, amikor a sín kiszárad elkezd szorulni, azért megy vissza, mert van benne egy olyan funkció, hogy ne tudd odazárni a fejed, kezed. Le kell venni az ajtókárpitot és a két gumidugón keresztül megkenni a sínt.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz molnarpeter #157626 üzenetére
Pipamocsokkal.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz molnarpeter #157626 üzenetére
Gépzsír, olaj.
-
zsolt19900
őstag
válasz Csabadi #157622 üzenetére
nekem pl. csak simán meg kell nyomnom egyszer, ha lent vannak az ablakok, akkor felmennek maguktól
zoli121: azért meggondolnám a helyedben a dolgot, mivel sokszor van, hogy jól jönnek szellőztetés stb. stb. céljából résnyire nyitva hagyni az ablakot, de ez így sajnos nem lehetséges pl. nálam
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
stilo18
addikt
2003/4 körüli Audi A4 benzines 2 literes motorral mennyire ajánlott vétel?
Hátrányok?Köszönöm szépen előre is.
A milyen autót vegyek topikban süket fülekre találtam, hátha itt szerencsém lesz...
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Reggie0
félisten
válasz Speeedfire #157598 üzenetére
Ugy tudtam a zold nevetos szmajli akkor megy, amikor viccbol gonoszkodik valaki.
-
Nemt0m12
tag
Sziasztok,
Remélem tudtok segíteni egy jó ideje küzdök egy hibával ami még mindig fent áll.
Az alany egy Seat Leon 1.6 SR AKL motorral.
A hiba az ,hogy alacsony sebességnél ha rálépek a gázra ránt egyet az autó, ugyan ez igaz gázelvételnél is, viszont nem mindig csinálja Van amikor nagyon finoman elindul ahogy kellene neki mindenféle rántás nélkül.
Klímával ez a helyzet még rosszabb mert ott ha lassítok és kinyomom a kuplungot 500-ra beesik a fordulat
Elég sok szerelőnél voltam vele de legtöbben csak ennyit tudtak mondani "ezek ilyenek".
Az autóban elég sok minden cserélve lett az idők alatt.
Trafó(elrepedt) csere NGK-ra.
Gyújtókábel,gyertya,gyújtásjeladó(bosch),főtengely jeladó(bosch),lambdaszonda(bosch),
Injektorok pucoltatva lettek és be lettek méretve, nem csöpögnek be és ugyan annyit szállítanak.
Fals levegőt se szív sehol ez többször ellenőrizve lett.
Üzemanyag pumpa is be lett méretve próba padon--> cserélve lett VDO-ra mert nem szállított eleget.
Folytószelep nem rég lett cserélve mert a gyári elhalálozott, majd az utángyártott rá nem sokkal gariban ki lett cseréltetve hasonló okokból, viszont azóta is van egy hiba ami folyton előjön és ez az egyetlen hiba kód amit az autó beír.
00282 Throttle Position Actuator V60
17-10 Control difference Intermittent--> ez hol időszakosnak írja be hol pedig csak simán.Ami nekem feltűnt az az, hogy a 2. rubrikában a f.szelep értéke +/- 2 századot változik ráadott gyújtás mellett ami véleményem szerint fixnek kéne lennie.(járó motornál 2 és 3,5 fok között ugrál a f.szelep nyitási szöge)
Én arra gyanakszok ,hogy valahol a csatlakozó környékén lehet a hiba, viszont sehol nem találtam meg a láb kiosztását és ,hogy mekkora feszültségnek kellene rajta lennie.
Esetleg ha van valakinek ötlete és tudna segíteni azt szívesen fogadom. Ha kell logot is tudok csinálni.
Előre is köszönöm
Ami lemaradt ,hogy be van adaptálva a szelep és a gyertyákon pedig semmi szokatlan nem látszik mind a 4 őzbarna színű.[ Szerkesztve ]
-
-
Nemt0m12
tag
válasz Morris #157640 üzenetére
Jah igen lemaradt az már megvolt, mert folyamatos lambda szonda hibát dobált, mint kiderül beázott a régi és ez típushiba .
Amíg működött a gyári fojtószelep, azzal is ezeket csinálta..
Most volt egy kis időm lehúztam a légtömegmérőt így sokkal szebben járt a motor alapjáraton, benyomott klímára se kezdett el hintázni fel le a fordulat. Ezt ki lehet valahogy mérni , mekkora feszültség értékeknek kellene ott lenni ?Igen fel lett tanítva.
[ Szerkesztve ]
-
Kobun1980
aktív tag
Srácok!
Elég nagy bajban vagyok. Elvittem az autot (Seat Leon 1p 2008 1.4 BXW) szerelőhöz, mivel fémes hang jött a váltó felől.
Kiderült, hogy gatya a váltó. Mondta, hogy keres bontottat, de nemrég hívott, hogy nagyobb a gond, mert pont olyat mint az enyémben van nem találni sehol.Az a kérdésem, hogy a 2008 1P 1.4 benzines BXW motorkódos GX2 váltókódos, és az alábbi 02T301103AC sorszámú váltó helyére be lehet-e tenni a 2006.-os 1.4-es Golf, vagy az 1.4-es Ibiza váltóját??
Elvileg mindkettő esetében azonosak a váltót rögzítő csavarhelyek, mindegyik VW csoport 1.4 szívó benzines motorban volt, és ha jól tudom még a motorkód is mindegyiknél BXW, ill. mindegyik GX2 váltókódos.
Vagy mások az áttétek és nagyobb kárt okozunk, mint hasznot? Vagy csak a motorkód, és a váltókód a lényeg a sorszámnál ha van egy karakter eltérés (mert állítólag csak annyi van), akkor az nem gond.
Pénteken kellene utazni a géppel, szóval nagyon jó lenne ha mehetne...
Köszi előre is!!!!
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Régen jártam erre - bár néha-néha betévedtem, és csendben olvasgattam.
Szerencsére nem sok problémám volt az Octival. Most viszont úgy néz ki, meg kell váljak tőle, mert már megvan az utódja.Ezúton köszönöm a segítséget, amit kaptam tőletek, és a sok hasznos infót, amit itt olvashattam.
Azt hiszem, a képemet ki is lehet venni az összefoglalóból. Kicsit azért hiányozni fog, 8 évig "voltunk együtt".
-= Pancsermeste® =-
-
Killer01
őstag
válasz Pancsermeste #157646 üzenetére
Áruló Mi lett az utód?
-
Killer01
őstag
válasz Pancsermeste #157648 üzenetére
Azért ez messze nem 1 kategória az oktival
-
LaptopSystem
őstag
Sziasztok 2015 facelift Audi A6 c7 első lámpámon van egy pici sérülés a lámpát szét lehet szedni?és ezt a burát át lehet tenni rá?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest