- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JHONNY 79
aktív tag
válasz Mágus2 #147952 üzenetére
Akkor szeretném kérni a segítségedet, pontosan mit és hogy nézzek meg Vcds-el. A befecskendezőket üzemmeleg motornál néztem, ugye azok gatyák, bár nem tudom, hogy nem e koszosak csak. Az egr már szórakozott, izzításjelző villogott-vészmód, de talán az is lehet hogy koszos.Ezt szintén üzemmeleg motornál, álló helyzetben bizonyos fordulatszámon, vagy menet közben kell mérni? Ami érdekelne még, a dpf állapota.
Az autót nyáron vettem, azt tudom, hogy sokat állt és lomha is volt, de ahogy használom egyre jobb lett. Lehet városban használták előzőleg, céges autó volt. Ebből gondolom, hogy lehet, csak ki kellene kormolni, nemrég kapott Vif adalékot is a gázolajhoz. -
F_Zolee
veterán
Mágus2: kicsit messze esett az alma a fától. A d4ea-f 150 lovas motorról van véleményed, hogy mennyire gázos?
-
Arcképgyáros
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Vincsaba #147958 üzenetére
Ha profi tekerte, nem derül ki a motorvezérlőből sem.
F_Zolee: Nem sokat tudok róla, 2.0cr, nem egy modern motor. Mechanikája jó, a befecskendező rendszer a gyengéje.
JHONNY79: gyűjts új egrre. Pucolni nem éri meg, konstrukciósan szar, nem dugul el, hanem akad. Élő adatokból bonyorult diagplni az állapotát, nem kezdőknek való feladat. Ha már volt vele gond, számíts a cserére. 360€ gyári új, csak olyat szabad venni, a többi max egy évig jó.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
B6 Passatban hanyas csavar rögzíti az ákksit?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
tomcsi23
veterán
Boldog Karácsonyt!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
zsolt19900
őstag
3év mióta gyötrődünk és sokszor csalunk egymás arcára mosolyt
Én stílszerűen vele kívánok boldog Ünnepeket
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
MunezXBK
nagyúr
válasz atos19881101 #147974 üzenetére
Leszrm.
-
JHONNY 79
aktív tag
válasz Reggie0 #147979 üzenetére
Nincs ilyen mosóm, mindenképp elvinném valahova, csak érdeklődtem, milyen állapotban kell vinni, illetve mennyi ideig nem lesz autóm. Ha esetleg elviszem őket beméretni, akkor ott meg is tisztítják a mérés előtt, vagy csak megmérik?
MunezXBK: Ha Budapest, vagy környékbeli, megköszönöm.
-
kk831228
addikt
Boldog Karácsonyt Minden Kedves Topiclakónak!!! ❄️🎄
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
1stVikman
senior tag
Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!
-
Killer01
őstag
Boldog, Békés Karácsonyt
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Octavia-ból pdtdi-t ajanlanak, ezek lennének azok, illetve ezek közül bármelyik, vagy csak bizonyosak:?Mk2:
1.9: 77kW: BJB, BKC, BXE, BLS.
2.0 DPF nélkül: 100kW: AZV, 103 kW: BKDMk1:
74kW: ATD/AXR, 96kW: ASZ?Köszi!
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Anglia - élmények, tapasztalatok