- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz atos19881101 #113600 üzenetére
Nem csúnya bár a belső szövet színe végett takaríthatód majd rendesen Illetve nekem a kiegyenlítő tartályban lévő folyadék színe így képről nem igen tűnik nyerőnek , de ez csak kukacoskodás. El kell menni meg kell nézni.
-
atos19881101
senior tag
válasz tresh #113602 üzenetére
A takarítás nem probléma, a tisztaságra úgy is kényes vagyok.
Kép alapján nekem is őszintének néz ki ...Szerk.:
De ez a Németországi üzembe helyezés valós indok lehet? Valóban nem kapnak már ezek kint zöld matricát?[ Szerkesztve ]
/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
Kiskokó
veterán
válasz atos19881101 #113600 üzenetére
Szerintem kicsit túlárazott... nem nagyon de inkább 1-1.1m lenne a korrekt ára... se facelift...
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
MunezXBK
nagyúr
válasz atos19881101 #113603 üzenetére
Nem kap, Euro3, ha jól sejtem.
-
i-sti
senior tag
K Norbi:
Itt van a video amit megígértem a töltésről. [link]
Novum Forum Siculorum
-
lenko
aktív tag
válasz MunezXBK #113605 üzenetére
Így van, ezért kintről érdemesebb hozni ilyet, mert dobálják ki szinte az eur4 alatti autókat.
Pl G4 2.3 10v még euro 3 a 20v már euro 4. Lehet csak 1hónap van gyártásban különbség, de az árkülönbözet simán van 1-2-3e eur is.[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
-
Piwi
veterán
-
mmdms
addikt
válasz MunezXBK #113605 üzenetére
Meg van korhatár is. 15 éves autóval már nem is foglalkoznak, egyszerűen nem engedik forgalomba helyezni, pláne ha dízel..
Lakótársamnak van egy '92-es 1,3i 323 mazdája, lejárt a magyar műszaki, itt meg nem adtak rá, mondván hogy öreg, pedig műszakilag kifogástalan volt. Az egészben az a vicc, h ideiglenest se tudott rá venni, trélerrel vitte haza egy ismerős.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mmdms
addikt
válasz 7600 GS #113616 üzenetére
Félre ne értsd, forgalomba helyeztetni nem lehet 15+-os kocsit. Ha eddig is német volt a rendszáma, akkor semmi gond. De esetünkbe ugye magyar rendszámot akartak németre. Ami hozzáteszem megvan mindennel együtt max 150 €-ból.
Azért vannak fillérekért ezek a kocsik mert senki nem költ már rá. Pölö kuplungcsere a passatomon: 744 € csak az anyag, meg nyugodtan számolhatsz 300-500 € munkadíjat is. És a kocsit 1100-ért vettem.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mmdms
addikt
válasz Mágus2 #113395 üzenetére
Visszamentem a szerelőhöz, minden dolgon amin lehetett húzott egy kicsit, de semmivel se lett jobb, ugyanolyan szarul indul. Rádugta gépre, 2 hibakódot dobott:
1. Nem ismerte fel az immo a kulcsom. Törölte a hibát, többszöri indítgatásra se jött vissza, szerintem ez kizárható.
2. Kicsit nagyobb galiba: óracsoporttól nem kap jelet a kopjúter. Ez okozhat ilyen nehezen indulást? Valamint ha nem törött vezeték vagy laza csatlakozó a baj, mit nézessek meg első körbe? Semmi mást nem írt a vcds csak hogy nincsen jel, konkrét hibát sajnos nem közölt.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mmdms
addikt
válasz Mágus2 #113620 üzenetére
Mire gondolsz? Minek kellett volna még történni? Ez nem elég?
Annyit tudok még hozzáfűzni hogy vcds-ben a csereintervallumot 15-ről 10k km-re állította, illetve nullázta. Végig ott álltam mellette, minden úgy zajlott ahogy szokott.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
-
zsolt19900
őstag
valaki gariztatott már kettőstömegűt? cirka 20k km alatt annyira rázza az autót (persze néha nem), mint az állat, rá is csörögtem a szerelőkre akik betették, azt mondták visszacsörögnek, ha tudnak valamit a garanciáztatás menetéről
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz zsolt19900 #113624 üzenetére
Egy kicsikétTe is tehetsz róla. Meg volt mondva, hogy nem kell megírni. Túl agresszív volt a szoft, ami rövid úton kinyírta a lendkereket. -
zsolt19900
őstag
válasz Mágus2 #113626 üzenetére
annyira figyeltem az instrukciókra amiket itt adtatok, hogy csak na egy 140 lovas írás nehogy már annyira agresszív legyen amúgy ugyan úgy szaksz ez a darab is, mint kedves borás kartársé, akinek úgy szint gány volt vele és kb. ugyan abban az időben cseréltük le
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
válasz zsolt19900 #113627 üzenetére
Azért a 116+140 elég nagynak számít az én olvasatomban
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz zsolt19900 #113627 üzenetére
Figyeltél? Mit is tanácsoltam? Megkeressem neked?
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz zsoleszkai #113625 üzenetére
megúsztam a teljes zár csere helyett.
Eljön annak is az ideje, ne aggódj....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
zsolt19900
őstag
válasz Mágus2 #113629 üzenetére
azt hogy hagyjam alapon nem kell megkeresni
de azért ne magyarázza csak ez, hogy rángat a kettőstömeg
hát Porki, javasolt többet is az emberke, de mondtam hogy annyira nem kellene nekiveselkedni
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz zsolt19900 #113631 üzenetére
Nem az emberke szervizeli utána. Amúgy a 85kw-os gyengébb kuplungot kapott,mint a 96-os. A kevlárt meg nem lehet csúsztatni. Az is szétrángatja. Az a nem mindegy,mennyire alulról épül fel a turbónyomás. 140 lóval is lehet szar a szoft,ha alacsony fordulaton sokat tol. Ezért dobta szét a coolert,vagy az csak anyagfáradás? Mert 15 -évig tartotta a gyári nyomást.
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Hol lehet olcsón venni Skoda Octavia 1 (1U, 2005.11.) csomagtér gázrugót?
Illetve hátsó ablaktörlő motort?NEM tudom, hogy a relé vagy az ablaktörlő motor rossz.
A hátsó ablaktörlő igen csak akadozva megy, ha megy.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
zsolt19900
őstag
válasz Mágus2 #113632 üzenetére
a cooler szépen fel volt telve már kosszal ill olajsárocskával és én (bizalmatadonaivember) nem puccantottam és néztem meg, ha már azt állította, hogy az egész tubórendszert áttakarította
és a több órás tötymörgés sem tett jót a gépezetnek sajnos, amit az autópályán kapott a forgalom miatt
a 240es tárcsa gyengébb mint a 228a? vagy hogy érted?
[ Szerkesztve ]
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz zsolt19900 #113635 üzenetére
Látom nem érted, hogy a tötymörgésnek nincs köze hozzá.
Szerinted élete során nem állt dugóban sosem?
-
zsolt19900
őstag
válasz MunezXBK #113638 üzenetére
nálam ez volt az első ilyen nagyobb igénybevételes használata nem is azt mondom, hogy az nyomta rá a bélyeget, hanem az hogy hittem a csókának ennyi
-
Gyula84
veterán
Hali
audi a4 1.9 tdi be mi az előírt motorolaj? (81kw)
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
freaghill
őstag
válasz zsolt19900 #113639 üzenetére
Biztos írtad már, de kinél voltál?
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz zsolt19900 #113635 üzenetére
Gyárilag 240-es?
-
tresh
veterán
válasz Mágus2 #113632 üzenetére
+1Ezt írtam én is neki hogy szarul írták meg alul túl sokat tolt.
zsolt19900: Szerintem a garit meg felejtsd el, mert számla kell róla hogy szakszerviz rakta be, aztán ki kell szedni elküldeni a gyártónak és bevizsgálják ( ha megteszik) majd elhajtanak hogy nem rendeltetés szerűen használtad. Ha pedig újra megcsinálod kb 200k ért a kuplung cserét akkor kevlár off és vidd el Füstihez aztán megírja neked normálisan ahogy kell. Jó ok számolni kell az útiköltséggel de Ő legalább tudja mit csinál.
mazacar: pasztás emlékeim szerint
[ Szerkesztve ]
-
mazacar
tag
Sziasztok!
3as Polo-ba van szelepfedel tomites vagy csak hoszigetelo pasztazva van? Ugyanis ket gyertyam olajban furdik...csere utan derult ki...szerelo azt mondta csak paszta..AUB motorkodhoz legalabbis nem talalt...:/
Ha valoban csak paszta akkor kerhetnek segitseget milyen kellene illetve,h en is eltudom e vegezni...ezert tenyleg nem akarnam szerelohoz vinni..Elore is koszonom a segitseget!
-
K Norbi
addikt
válasz mazacar #113647 üzenetére
Amíg nincs baja nem kell vele foglalkozni, nekem 2007 be volt az első gyertyacsere 58.000Km nél ott mutogatták hogy áll benne az olaj, tavaly én cseréltem ismét állt 2 gyertyánál, semmi baja az autónak.
Szarom is le, majd ha kínja lesz kicseréltetem.Milyen gyertyákat rakattál végül bele?
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz Mágus2 #113644 üzenetére
ahham gyárilag akkora
tresh: már beszéltem velük, szervizben lett beszereltetve így vissza tudják küldeni ők gariban
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest