- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
t_a_m_a_s #67129 üzenetére
A nullás qrva nagy kerülő, és semmi garancia arra, hogy nem dugul be. Emellett te Budapesten nagyjából félútig mész a forgalommal együtt, utána (a Szentendrei úton) már a bejövő forgalommal szemben. Harmadszor, jó pár év budapesti autózás után, az a tapasztalat, hogy a dugó csúcsa 8 órára épül fel, és kábé kilencig tart. Én ha elindulok itthonról fél nyolckor, pikkpakk eljutok a Moszkva térig, és át is megyek rajta. Ugyanez nyolc órai indulással már szívás. Negyedszer nyár van, amit rátesz a forgalomra a vizes VB miatti lezárás (ami a rakpartot érinti), azt elviszi az, hogy a fél város nyaral.
Szóval szerintem keresztül a városon.
-
rbalint88
addikt
válasz
t_a_m_a_s #67129 üzenetére
ha 8-ra kell odaérned, akkor indulj a szokottnál negyed órával korábban és ne menj körbe. nulláson ha beszopsz egy balesetet, akkor sokkal nagyobb a cumi, mint ha araszolni kellene a rakparton, mert ott azért pár kilométerenként van menekülési lehetőség, nulláson meg percek alatt lesz több kilométeres dugó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Külpolitika
- LEGO klub
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest